mir.ka pisze:SabaS pisze:To chyba ten
viewtopic.php?f=8&t=41867&p=12425407&hilit=Tęczowy+wątek#p12425407
Spokojnego dnia
razem wstawiałysmy

Moderator: Estraven
mir.ka pisze:SabaS pisze:To chyba ten
viewtopic.php?f=8&t=41867&p=12425407&hilit=Tęczowy+wątek#p12425407
Spokojnego dnia
razem wstawiałysmy
SabaS pisze:Chciałam Ci podziękować Gosiu, ze pomimo trudnego dla Ciebie czasu, przesylkę Apelki zorganizowałaś szybciej niż ja ją odebralam. Lek już u mnie. Dziękuję w imieniu Szajbuska
Gosiagosia pisze:Dzis nad ranem ok 5 afera zwierzęca![]()
Emi schowała na fotelu swój smaczek a na fotel przyszedł spać Hugo (to jego ulubione miejsce).
Emi myślała że Hugo zje jej ukryty skarb i warczała ten syczał, warczał i plułna koniec się pobiły. Pogoniłam towarzystwo o 6 nakarmiłam koty i przytuliłam się do podusi.
Gosiagosia pisze:Dzis nad ranem ok 5 afera zwierzęca![]()
Emi schowała na fotelu swój smaczek a na fotel przyszedł spać Hugo (to jego ulubione miejsce).
Emi myślała że Hugo zje jej ukryty skarb i warczała ten syczał, warczał i plułna koniec się pobiły. Pogoniłam towarzystwo o 6 nakarmiłam koty i przytuliłam się do podusi.
Agwena pisze:Tak, to prawda. Mam osiatkowany balkon, oczka siatki 3 x 3 cm, a już dwóm moim kotom udało się skutecznie upolować ptaszki. Jak one tego dokonały? Nie mam pojęcia. Ale łowy były udane...
Agwena pisze:A Gerda latem z balkonu wszystkie chrabąszcze odławia, tylko jej pancerzyki w zębach chrupią...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 545 gości