Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:A reszta środków na rower, jeśli jeszcze są, a na szybko trzeba kupić piec, to może to wykorzystać?
iza71koty pisze:maczkowa pisze:A reszta środków na rower, jeśli jeszcze są, a na szybko trzeba kupić piec, to może to wykorzystać?
Musze zapytać LimLim.Wcześniej pisałam o zbiórce na piec to dostałam odpowiedż że każda zbiórka ma być celowa.Damian jest wściekły.Mnie rozbolała głowa.
LimLim pisze:iza71koty pisze:maczkowa pisze:A reszta środków na rower, jeśli jeszcze są, a na szybko trzeba kupić piec, to może to wykorzystać?
Musze zapytać LimLim.Wcześniej pisałam o zbiórce na piec to dostałam odpowiedż że każda zbiórka ma być celowa.Damian jest wściekły.Mnie rozbolała głowa.
Maczkowa ma rację, jeśli jakieś pieniądze zostały to je na dołóżcie.Najwyżej twój rower poczeka do wiosny.
Iza ile tej kasy Wam brakuje?
Od tego zależy czy zakładamy osobny wątek z prośbą o wsparcie na zakup pieca.
LimLim pisze:Zdecydowanie trzeba zakończyć inwestowanie roweru, na to zbieraliśmy pieniądze i jeśli trzeba coś dokupić to to zrób.![]()
Jutro zadecydujecie co ze zbiórka na piec
iza71koty pisze:Kochani mam prośbę a może pytanie.Ma Ktoś może do oddania coś co da światło ale nie będzie to latarka.Albo może Ktoś coś widział takiego co można tam w środku zainstalować na stałe.
maczkowa pisze:iza71koty pisze:Kochani mam prośbę a może pytanie.Ma Ktoś może do oddania coś co da światło ale nie będzie to latarka.Albo może Ktoś coś widział takiego co można tam w środku zainstalować na stałe.
zlokalizowałam tę swoją żarówke , na czas remontu pożyczyłam znajomym. Myslę, że szczególnie w lecie z baterią słoneczną będzie idealna, w zimie pewnie też minimalnie można będzie doładować w dzień, ale ona się też ładuje i od powerbanku z tego, co pamietam i od pradu. Muszą mi ją tylko dostarczyc i wtedy sprawdzę, czy nadal jest ok. Jak będzie działała, to wyślę.
I jak już będę robiła paczkę, jakiś stary koc by się tam przydał? Mam dwa opakowania takiej cienkiej folii budowlanej plus 2 takie maty ochronne , nie mogę tego znaleźć dokładnego,ale coś w ten deseń https://pl.aliexpress.com/item/40010118 ... 19e5sBUhEa takiej wielkości pewnie 2x2- kiedyś to się kupowało w ogrodniczych, budowlanych sklepach teraz nic mi nie wyswietla, ale moze wyłapiecie o co mi chodzi. Mam tez z pół ryzy styropianu, ale tego to już słać się nie kalkuluje zupełnie.
Dajcie znać, czy cos z tego się przyda
maczkowa pisze:https://www.apaczka.pl/sledz-przesylke/?waybill=00359007738537135361
tu idą domki, powinny do pt dotrzeć.
ok, to tylko żarówka, działa...nie wiem, czy dam radę wysłać w tym tygodniu, chyba, ze mógłby być paczkomat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości