Potrzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:No to masz domowy szpitalik weterynaryjny.
Podziwiam za kąpanie kotów. Ja bym się moich nie odważyła, ani jednej ani drugiej.
Co do ciśnienia, nie wiem jakie teraz jest, ale mnie nieco zmogło po kolacji i zaliczyłam drzemkę. Ale wogóle mam dzisiaj leniwy dzień. Nie dość że zimno to jeszcze odpoczywam po wczorajszym długim, ale owocnym spacerze (upolowałam bąka! I to całkiem blisko, nawet jakie takie foty zrobiłam!)
Pannice nie wiem po czym odpoczywają ale też większość dnia przechrapały. Ofelia dosłownie (Jej Kicistość chrapie)
Kinnia pisze:wiesz cos więcej o pęcherzu Fiśki?
ASK@ pisze:Oj, masz zawsze coś. Potrzymam mocne kciuki za wszystkie futerka i za Ciebie
MB&Ofelia pisze:A Mała Czarna pyta o swojego syneczka Odisia.
MB&Ofelia pisze:Wiesz co, Odiś chyba się wdał w przybraną Mamusię. Mała Czarna też włazi pod nogi, zwłaszcza jak idę i ona "ucieka" przede mną idąc dokładnie w tym kierunku co ja. A gębusię drze ileś razy dziennie, a ja naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć, o co jej chodzi. O ile Ofelię rozumiem i wiem co chce wymiauczeć czy wymruczeć, to Czarnidełko wysyła bardzo niejasne komunikaty. Pytanie czy ona sama wie czego by chciała...![]()
Tylko łakomstwo Odisia to nie po Carmensicie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Szymkowa i 151 gości