Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Dziękuję Gosiu![]()
Ja dziś zagłębiam się w wątek dla kotów nerkowych. Martwi mnie Kropkapo miesiącu stosowania Pronefry wyniki nic się nie poprawiły. Mocznik i kreatynina mocno przekroczone. Muszę poszukać innego leku na zbicie tego mocznika. Pocieszam się, że kotka dobrze się czuje. Ale w każdej chwili może przyjść jakieś załamanie.próbujemy powalczyć o poprawę wyników.
Na szczęście u Szajbuska T4 się ciut obniżyło, kreatynina i mocznik też. Zwiększamy dawkę Apelki do 0,5 ml dwie dawki dziennie i za miesiac znów oba chorutki na pobranie krwi.
Mam nadzieję, że idziemy w dobrym kierunku z leczeniem. Zła tylko jestem, że nie mam kontaktu z nefrolog. Wyboru lekarza też nie mam
SabaS pisze:Tak mir.ka dostaje Micardis zamiast Semintry. Białkomocz miała miesiac temu nizszy, dwa plusy zamiast trzech, teraz nie udalo mi się złapać moczu. Będę próbować od poniedziałkuale za miesiac zmierzę jej też ciśnienie. Jakoś teraz nie pomyślałam.
SabaS pisze:Nie, tylko te dwie rzeczy. Liczyłam na konsultacje u nefrolog. Nie chciałam nic na własną rękę dokładać Kropce, ale chyba nie mam wyjścia. Tym bardziej, że od wet ogólnej też zero wytycznych. Napisałam mejla, może jutro dostanę odpowiedź i jakieś sugestie. Mam Flora Balance, muszę poczytac na co to było. Kropka nieklopotliwa w podawaniu leków, to damy radę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości