zuza pisze:Układ jest taki że fotel jest kotów w ciągu dnia i w nocy. Wieczorem jest mój. Ale Klusek niekoniecznie podziela moje zdanie. Dziś siedział naprzeciwko mnie i patrzył z pretensja ze zajmuję jego fotel. W końcu stwierdził że trudno. Skoro ja nie złażę z fotela czas wlezc na mnie.
Znamy, znamy ....
Jak tylko wpłynie mi emerytura, to od razu idę po taką włóczkę i wydziergam sobie podobne wdzianko ... bardzo mi sie podoba Superowe
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Zakupiłam, dziergam wytrwale - moja ma trochę inne kolory, ale tez mi się podobają
Fotka oczywiście przekłamuje kolory .... są trzy odcienie fioletu, jasny indygo, bardzo jasny niebieski, szary jasny oraz turkus (najmniej do reszty pasujący) Całośc prezentuje się całkiem, całkiem ....
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
zuza pisze:Siedział kilka minut. Nawet zaczął się myć. Ale potem...
To już było dla krolewiatka nieco za dużo więc oddał pole
Ale ja i tak uważam że było miodzio
Przyjemne to jest i takie odprężające. Ja ostatnio trójeczkę tuliłam na kolankach,(dobrze, że już wszystkie w domach) ale przeważnie Lalunia tak mi leży na piersiach, gdy siedzę przy kanapie na podłodze.