Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
biealka pisze:W sobotę, jak tylko go przywieziemy, to napiszę jak się zaprzyjaźnia z naszą Karmelką. Nie mogę się doczekać. I musze jeszcze powiedzieć, że podoba mi się dbałość Eve o to, aby kociaki trafiały w dobre ręce, podczas rozmowy z nią czułam się jak na rozmowie w sprawie pracy, kompletnie nie byłam na to przygotowana! Super!
Mój mąż tylko wzdycha, a to on pierwszy zaczął mówić, żebyśmy zaopiekowali się jakimś maluchem, za parę dni będą najlepszymi kumplami. Tylko wiecie co go przeraża... kastracja. Cierpi jako mężczyzna.
Strrrrrasznie się cieszę.![]()
biealka pisze:W sobotę, jak tylko go przywieziemy, to napiszę jak się zaprzyjaźnia z naszą Karmelką. Nie mogę się doczekać. I musze jeszcze powiedzieć, że podoba mi się dbałość Eve o to, aby kociaki trafiały w dobre ręce, podczas rozmowy z nią czułam się jak na rozmowie w sprawie pracy, kompletnie nie byłam na to przygotowana! Super!
Mój mąż tylko wzdycha, a to on pierwszy zaczął mówić, żebyśmy zaopiekowali się jakimś maluchem, za parę dni będą najlepszymi kumplami. Tylko wiecie co go przeraża... kastracja. Cierpi jako mężczyzna.
Sin pisze:biealka pisze:W sobotę, jak tylko go przywieziemy, to napiszę jak się zaprzyjaźnia z naszą Karmelką. Nie mogę się doczekać. I musze jeszcze powiedzieć, że podoba mi się dbałość Eve o to, aby kociaki trafiały w dobre ręce, podczas rozmowy z nią czułam się jak na rozmowie w sprawie pracy, kompletnie nie byłam na to przygotowana! Super!
Miałam okazję poznać Twojego przyszłego kota![]()
Oj, jest kogo gratulować![]()
Będziesz zachwycona, jest przesłodki, miziasty i ma wspaniały charakterek
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 78 gości