Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Marzeniunie poddawaj się. Cały czas trzymam kciuki za własny kąt dla Belluni.
Madie pisze:Marzenia, a hotelik o którym rozmawiałyśmy? Moge dać Ci numer do Kasi jeśli ma miejsca to sie dogadacie a ja pomogę w $.
Niestety, z ciężkim sercem Belli nie moge wziąć do siebie
ASK@ pisze:Dziś taki bólowy dzień głowy jest. Do tego dochodzą nerwy.
Marzenko, cuda bywają i trzeba tego się trzymać. Wiem,że goni Was czas więc spokoju nie ma. Człek denerwuje się.
DT są załadowane. Często czekającymi najczęściej starszakami. Albo młodzikami co podrosły.
Poza tym chyba bez sprawdzenia takowego zgłaszającego się, nieznanego domu, nie oddasz małej? Czort wie do kogo trafi.
Może pisz po fundacjach warszawskich i nie tylko w poszukiwaniu DT/DS. Poproś o umieszczenie na ich stronach ogłoszeń Belli. Znając sytuację powinni się zgodzić. Zawsze to zwiększa zasięg.
Ze swej strony, jak podrzucisz mi jakiś tekst (mogę przerobić by różnił się) i fotkę, mogę w weekend walnąć ogłoszenia na stronach internetowych. Dają na olx, gratce, gumtree, adopcje miau (też tam wrzuć) , lento, przygarnijzwierzaka... Z olx można wrzucić na FB.
Większość moich podopiecznych znajduje domki z tych stron. Nie jestem obyta z fb wiec tam nie bawię się. Z miaukowej strony Enterek cudny dom znalazł. zwykły, dorosły i chorowity czarniak.
W ogłoszeniu można zaznaczyć ,że wchodzi w grę każda opcja. Czyli DT i DS i ew przekształcenie DT w stały.
Marzenia11 pisze:Właśnie dosyalam smsa od Pani z Olsztyna zakochanej w anulce, że rezygnuje z adopcji i spotkania w niedzielę. I tak to się odbywa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 333 gości