Atta pisze:Jesteś ujemna, ale nadal chora. A skoro nie możesz mówić, to nawet nie powciskach doktorkowi, co o nim myślisz. Eh...
No tak, masz rację. Najbardziej mnie wkurza to , że siedzę w domu od poniedziałku i nadal nie jestem leczona

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Atta pisze:Jesteś ujemna, ale nadal chora. A skoro nie możesz mówić, to nawet nie powciskach doktorkowi, co o nim myślisz. Eh...
ametyst55 pisze:Atta pisze:Jesteś ujemna, ale nadal chora. A skoro nie możesz mówić, to nawet nie powciskach doktorkowi, co o nim myślisz. Eh...
No tak, masz rację. Najbardziej mnie wkurza to , że siedzę w domu od poniedziałku i nadal nie jestem leczona
ametyst55 pisze:Czarny Oli pojechał do domu , będzie miał za towarzyszkę czarną 10-miesięczną koleżankę![]()
Wyszedł do nowej Pani, zjadł grzecznie co mu zaoferowano , zapakował się do transporterka i pojechali![]()
Niech ci się wiedzie dzieciaku
ametyst55 pisze:Czarny Oli pojechał do domu , będzie miał za towarzyszkę czarną 10-miesięczną koleżankę![]()
Wyszedł do nowej Pani, zjadł grzecznie co mu zaoferowano , zapakował się do transporterka i pojechali :ok:
Atta pisze:ametyst55 pisze:Czarny Oli pojechał do domu , będzie miał za towarzyszkę czarną 10-miesięczną koleżankę![]()
Wyszedł do nowej Pani, zjadł grzecznie co mu zaoferowano , zapakował się do transporterka i pojechali :ok:
Fiu, fiuu, toż to model pokazowyA pewnie gdyby mógł, to by powiedział: co tak długo kazałaś na siebie czekac
Atta pisze:Puchate nieśmiałe
Atta pisze:Puchate nieśmiałe
Wyszedł do nowej Pani, zjadł grzecznie co mu zaoferowano , zapakował się do transporterka i pojechali![]()
ametyst55 pisze:Czekamy na wieścitrochę się boję czy dogadają się z kotusią bo Oli lubił pogonić inne koty.
Pani będzie je izolować na początku, zobaczymy jak to się potoczy.
Atta pisze:ametyst55 pisze:Czekamy na wieścitrochę się boję czy dogadają się z kotusią bo Oli lubił pogonić inne koty.
Pani będzie je izolować na początku, zobaczymy jak to się potoczy.
To szykuje mu się miejsce lidera
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 7 gości