Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Uwielbiam oglądać wasze zdjęcia i czytać komentarze.
klaudiafj pisze::1luvu: Śliczności![]()
Miło popatrzeć
Nul pisze:Gosiagosia pisze:Uwielbiam oglądać wasze zdjęcia i czytać komentarze.
Podpisuję się pod tymi słowami wszystkimi moimi kończynami!!!
zuza pisze:jakie pieknosci!
SabaS pisze:Ale piękne koteczkia Elenka coraz śmielej pozuje do zdjęć. Chyba jej się spodobało
mir.ka pisze:Tofik wczoraj wieczorem zwymiotował jedzeniem i to na moje biurkoNie wiem co było przyczyną bo od kolacji minęło kilka godzin
Muszę zrobić rudym badania. Początkowo miałam w planach, żeby to było razem za szczepieniem, bo po co je stresować jazdami do weta, ale termin mają dopiero pod koniec kwietnia , więc chyba nie będę czekać i pojadę z nimi moze w przyszłym miesiącu, jak zrobi się trochę cieplej.
Dzisiaj śniadanie zjadł jadk zwykle - swoje i poprawił resztkami dziewczyn, a teraz leży obok mnie.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Tofik wczoraj wieczorem zwymiotował jedzeniem i to na moje biurkoNie wiem co było przyczyną bo od kolacji minęło kilka godzin
Muszę zrobić rudym badania. Początkowo miałam w planach, żeby to było razem za szczepieniem, bo po co je stresować jazdami do weta, ale termin mają dopiero pod koniec kwietnia , więc chyba nie będę czekać i pojadę z nimi moze w przyszłym miesiącu, jak zrobi się trochę cieplej.
Dzisiaj śniadanie zjadł jadk zwykle - swoje i poprawił resztkami dziewczyn, a teraz leży obok mnie.
Może za dużo zjadł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 26 gości