Moderator: Estraven

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Kasiu a może suche gastro?
Taniej...

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Kasiu a jaka on je karme gastro? RC?
Bastet pisze:MonikaMroz pisze:Kasiu a może suche gastro?
Taniej...
Wiem... Ale on był od początku swojego życia na suchej purinie, i obawiam się, że suche to mu jakoś gorzej służy... Szkoda mi w niego pakować suche znowu.. Dopytam jutro pania doktor.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Bastet pisze:MonikaMroz pisze:Kasiu a jaka on je karme gastro? RC?
Tak. RC saszetki. Jakiś czas temu był wątek, że nawet ktoś oddawał. Więc pomyślałam, że zapytam..
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Mam nadzieję, że gastro to gastro, i że brzuszek Havranka ładnie zareaguje też na inną firmę..

Bastet pisze:Tak. No właśnie sucha purina, chyba cat chow... Plus jakieś saszetki a'la Whiskas... Do tego on niby jeszcze nie umiał jeść stałego pokarmu, i podejrzewam, że dostawał zwykle mleko...
Jasne, pewnie, że ze może być z Hillsa - bardzo dziękujęMam nadzieję, że gastro to gastro, i że brzuszek Havranka ładnie zareaguje też na inną firmę..
![]()
Ale jeszcze porozmawiam jutro z lekarką

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Bastet pisze:Tak. No właśnie sucha purina, chyba cat chow... Plus jakieś saszetki a'la Whiskas... Do tego on niby jeszcze nie umiał jeść stałego pokarmu, i podejrzewam, że dostawał zwykle mleko...
Jasne, pewnie, że ze może być z Hillsa - bardzo dziękujęMam nadzieję, że gastro to gastro, i że brzuszek Havranka ładnie zareaguje też na inną firmę..
![]()
Ale jeszcze porozmawiam jutro z lekarką
To bede czekac na info.
Moge zamówić i RC mokre i Hill's mokre
Albo jakieś suche.
To już jak chcesz Kasiu. Oferuje po prosto pomoc do 100 zł bo tyle moge. Amy nie musi leków w tym miesiacu kupować za 270 złwiec inne futerko moge wesprzec.
Choć może suche lepiej kupic u weta bo tam maja po 400gram paczki bo na necie nie ma tzn. w zooplusie.
To czekam jutro na pw![]()
Bardzo dziękujemy!
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:A co Tola miała?
Jakiegoś pierwotniaka chyba.
Tylko ze jemu po gsrtro sie poprawiło
A Toli chyba nie. Z tego co pamietam.
A on miał USG? Bo może on ma IBD (nieswoiste zapalenie jelit). Bo to sie objawia takimi kupami tez. Choć u mojej Bagi tylko wymioty były.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości