Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
moja kotka wygina brzuch do ziemi i wypina tyłek, nie wiem, co jej jest
Moja kotka zasikała mi kanapę i podłogę w kuchni, POMOCY!![]()
Stomachari pisze:J
To uwaga próba:
Moja kotka zasikała mi kanapę i podłogę w kuchni, POMOCY!![]()
![]()
(Tak naprawdę było i mocz dałam na posiew. Ale udajmy, że nie wiem, co robić)
Stomachari pisze:pibon pisze:Fajne te miski, dobrze ze cos takiego istnieje!
Moze jakby sie wlozylo do srodka taka aluminiowa tacke z jedzeniem mokrym daloby rade utrzymac jedzenie w dobrej temperaturze? Chodzi mi o taka cienka jednorazowa aluminiowa tacke jakich sie uzywa np. do pieczenia ciast.
Hmm, może... Tylko tu z kolei jest wyzwanie, jak obciążyć taką miskę, żeby była chociaż częściowo zanurzona w wodzie (bo woda raczej za mało ciepła, żeby samo pływanie po powierzchni miało karmę ogrzać) a jednocześnie nie przeważyć chybotliwego naczynia. No i jak dobrać rozmiar tacki.
Pomyślę, może to nie jest zły trop.
Ale że sporo rzeczy mam do przemyśliwania, to najchętniej kupiłam gotową michę, tylko tańszą
Sierra pisze:moja kotka wygina brzuch do ziemi i wypina tyłek, nie wiem, co jej jest
Bije jej na dekiel... choroba nieuleczalna, kot do utylizacji.
Fhranka pisze:Mocz na posiew! Czego to ludzie nie wymyślą.
Wiadomo, że to złośliwe kocisko, wywal z domu!
egwusia pisze:a może wykorzystać podgrzewacz do butelek np.
https://www.euro.com.pl/podgrzewacze-do ... lsrc=aw.ds
A na górę miska szklana czy metalowa.
Sama mam jedną miseczkę ( i podstawę do dwóch) z podobnego kompletu
https://allegro.pl/oferta/podwojna-misk ... gIbVPD_BwE
Może sama zastosuję ten patent dla "dzikunów" na letnisku
Sierra pisze:Narzekasz... zabawa zaczyna się dopiero jak kot codziennie w nocy szcza ci na włosy i twarz.
Ale jako, że jestem dobrą pańcią to nawet to nie zmusiło mnie do pójścia do weta. Raczej zażądałam odsunięcia wszystkich gratów od łóżka, żeby 4-tygodniowe, jeszcze niekuwetkowe szczyle przestały się nam do wyrka wspinać.
pibon pisze:Oo, 4 tygodniowe to strasznie slodziutkie, taki to moze mi i na wlosy nasikac trudno hehe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości