Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Oby wszystko poszło dobrze!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Oby wszystko poszło dobrze!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Super!![]()
![]()
![]()
![]()
SabaS pisze:Ojej doczytuję indianeczka, że masę klopotów zdrowotnych Cię ostatnio dopadło. Kciuki za szybki powrót do domu i do zdrowia![]()
![]()
SabaS pisze:Jutro wrócisz do domu, to się przekonasz co ze zwierzakami. Pewnie się okaże, ze niepotrzebnie się tak zamartwiasz. Ale brak pewnej osoby do opieki w takich sytuacjach to jednak problem i niepotrzebne dodatkowe nerwy. A Ciebie teraz czeka jakaś rehabilitacja? Spacery z pieskami nie będą przeciwskazaniem?
indianeczka pisze:SabaS pisze:Jutro wrócisz do domu, to się przekonasz co ze zwierzakami. Pewnie się okaże, ze niepotrzebnie się tak zamartwiasz. Ale brak pewnej osoby do opieki w takich sytuacjach to jednak problem i niepotrzebne dodatkowe nerwy. A Ciebie teraz czeka jakaś rehabilitacja? Spacery z pieskami nie będą przeciwskazaniem?
Póki co nic nie wiem
Dzisiaj dzwoniłam do współlokatora zapytać o zwierzaki ale guzik się dowiedziałam bo jest pijany a drugi ma wyłączony telefon.
mir.ka pisze:indianeczka pisze:SabaS pisze:Jutro wrócisz do domu, to się przekonasz co ze zwierzakami. Pewnie się okaże, ze niepotrzebnie się tak zamartwiasz. Ale brak pewnej osoby do opieki w takich sytuacjach to jednak problem i niepotrzebne dodatkowe nerwy. A Ciebie teraz czeka jakaś rehabilitacja? Spacery z pieskami nie będą przeciwskazaniem?
Póki co nic nie wiem
Dzisiaj dzwoniłam do współlokatora zapytać o zwierzaki ale guzik się dowiedziałam bo jest pijany a drugi ma wyłączony telefon.
kiepsko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 30 gości