A Dzwoneczek ma fajną i przytulną miejscówkę

Moderator: Estraven

LimLim pisze:Biedny ten piesio, strasznie płochliwy i widać, że bywa głodny
A Dzwoneczek ma fajną i przytulną miejscówkę
 Tu nadludzkich sił i zdrowia potrzeba. Nieustająco podziwiam jak Wy to ogarniacie. Ja jestem zmęczona od samego czytania i oglądania tego co robicie
 Tu nadludzkich sił i zdrowia potrzeba. Nieustająco podziwiam jak Wy to ogarniacie. Ja jestem zmęczona od samego czytania i oglądania tego co robicie  

LimLim pisze:Bo za długo tak się nie daTu nadludzkich sił i zdrowia potrzeba. Nieustająco podziwiam jak Wy to ogarniacie. Ja jestem zmęczona od samego czytania i oglądania tego co robicie

To zaległe
 To zaległe   ale jak nas przysypało i przymroziło to tylko się modliłam zeby jakos przetrwać i zeby sobie to poszlo jak najszybciej precz.
 ale jak nas przysypało i przymroziło to tylko się modliłam zeby jakos przetrwać i zeby sobie to poszlo jak najszybciej precz. 
  - jutro dokonamy podziekowania za jedzonko.Bo On tam zdjęcia też zrobił na tą okoliczność.
 - jutro dokonamy podziekowania za jedzonko.Bo On tam zdjęcia też zrobił na tą okoliczność. chciałam wyrazić swoje podziękowanie za pomoc
  chciałam wyrazić swoje podziękowanie za pomoc  i za to że Jesteście
  i za to że Jesteście  .Obawiałam sie bardzo stycznia
  .Obawiałam sie bardzo stycznia  
   bo wiadomo ze to przełom roku, czas po świętach ale tak się jakoś fajnie zgrałyście
  bo wiadomo ze to przełom roku, czas po świętach ale tak się jakoś fajnie zgrałyście   że dostaliśmy od Was na przemian i puszki i suchą karmę.Wiec przy ogólnym naszym kiepskich zdrowiu i problemach finansowych oraz ostatnich problemach z pogoda - ta pomoc to dla nas coś Ogromnie ważnego.
 że dostaliśmy od Was na przemian i puszki i suchą karmę.Wiec przy ogólnym naszym kiepskich zdrowiu i problemach finansowych oraz ostatnich problemach z pogoda - ta pomoc to dla nas coś Ogromnie ważnego.  
  która wspiera nas juz regularnie od kilku miesięcy.Dostaliśmy tez ostatnio wsparcie od Opiekunki Wirtualnej Dorci
  która wspiera nas juz regularnie od kilku miesięcy.Dostaliśmy tez ostatnio wsparcie od Opiekunki Wirtualnej Dorci  która jest juz z nami od kilku lat jeszcze od czasów Fundacji Viva! W grudniu wysłałam do P.Moniki
  która jest juz z nami od kilku lat jeszcze od czasów Fundacji Viva! W grudniu wysłałam do P.Moniki  wiadomosć mailowa ze Dorcia jest juz zabrana do domu i ma się całkiem dobrze.
  wiadomosć mailowa ze Dorcia jest juz zabrana do domu i ma się całkiem dobrze.  Na potwierdzenie tego potem Damian wklei zdjecie.
 Na potwierdzenie tego potem Damian wklei zdjecie. 

haw5 pisze:Poszły pieniążki za styczeń i luty dla Strzałki.

No mamy teraz trudny tydzień do przetrwania
 No mamy teraz trudny tydzień do przetrwania   ale już się kończy powolutku.
 ale już się kończy powolutku. 
wiora pisze:Helojjaką suchą smilę zamówić? kurczak czy dla sterylnych?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], CatnipAnia, Google [Bot] i 46 gości