Różne rzeczy znajduję, może komuś się przydadzą.
Będę dodawać kolejne znaleziska.
Wszystko w formie licytacji, zeby dać szansę wszystkim. 4 dni od dnia rozpoczęcia licytacji, do 21.00 czwartego dnia czasu polskiego.
Zapraszam!
1. Poidełko CatIt - używane, ale od dawna stało w szafie. Stan bardzo dobry, sprawne - włączyłam na dwa dni nonstop na testy. Do zestawu dla chętnych dorzucę dedykowaną podkładkę za dodatkowe 5zł.
cena wywoławcza - 20zł

2. Poidełko Catit - nowe, w kartonie, nie rozpakowywałam.
Cena 45zł SPRZEDANE LimLim
https://www.zooplus.pl/shop/koty/automa ... nna/307509
3. Zestaw głośnomówiący Blaupunkt BT DriveFree 114 - uzywany, sprawny, długo trzyma bateria (chyba z 3 razy przez kilka lat tylko ładowałam). Ma wbudowany głośnik i mikrofon, bardzo dobrze mi służył (i pewnie dalej by tak było, ale nowe auto ma wbudowany zestaw)
Cena 38zł
4. B Grip HS Plus - uchwyt do lustrzanki, tzw "hand free". Zamiast nosić aparat na szyi, można na tym uchwycie. Zawiesza aparat na nadgarstku, nie trzeba trzymać cały czas aparatu. Dodatkowo chroni aparat przed przypadkowym upadkiem.
http://www.bgrip.com/the-hs-hand-strap-2/
Cena - 45zł SPRZEDANE
5. Zestaw plecak + mała "listonoszka" + saszetka (np na telefon).
Plecak miałam kilkanaście razy na plecach, jest bardzo wygodny i pojemny - niestety mam laptopa 17" i centymetra zabrakło, żeby zapiąć zamek na całości (narożnik wystawał). Ma w środku przegródkę na laptopa, z przodu dwie kieszenie.
Cena 48zł komplet SPRZEDANE Anulka111
6. Puzzle 3D - Sokół Millenium. Gratka dla fanów Star Wars.
Nie były nigdy ułożone, choć próbowałam - za słaby wzrok mam
Cena - 50zł SPRZEDANE Qlka
7. Dmuchane zabawki - przywiezione w latach 70-tych z ZSRR, więc moze pasjonatów zainteresuje. Chciałam wyrzucić, ale jakoś żal ... Nie były nigdy dmuchane, przeleżały zapakowane przez ponad 40 lat. Mają około 20-30cm.
Cena wywoławcza - 1zł

8. Podręcznik do nauki języka greckiego
SPRZEDANE
9. Słownik francusko-polski i polsko-francuski
Cena wywoławcza - 1zł

10. Kuchnia skandynawska
Cena - 1zł SPRZEDANE Qlka
11. Słuchawki bezprzewodowe z powerbankiem - nowe, wyciągnięte do zdjęć z pudełka.
Cena - 39zł SPRZEDANE Mysia
12. Uchwyt samochodowy do telefonu - do umocowania w kratce nawiewu (szerokość telefonu max 8cm)
Cena wywoławcza - 10zł

13. Stołek sosnowy na 3 nogach,z regulowaną wysokością siedziska (przez wkręcanie/wykręcanie) - solidny i masywny, robiony na zamówienie
Cena 35zł SPRZEDANE LimLim
14. Kubeczek koci
Cena wywoławcza 10zł

cdn ...