Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To okropne, jak kotek nie chce jeść![]()
Za dzisiejszą wizytę. Może kroplówki by pomogły?
Miala kroplówki i nic, nadal nie je.
Może nowy lek od Kazi pomoże.
ale moze powinna mieć częściej kroplówki
SabaS pisze:O której macie wizytę z Migotką? Będziemy jeszcze mocnieć zaciskać łapki![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To okropne, jak kotek nie chce jeść![]()
Mirko kroplówki nie wyplucza mocznika. Miala kroplówkę w niedzielę, może dziś dostanie.
pibon pisze:Gosia, sprobujvie tez moze b12 - to jest polecame u nerkowcow. To tylko witaminka a moze duzo zdzialac na apetyt.
Pamietam ze sa srodki ktore wiaza chyba mocznik. Poszukam wieczorem nazw.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To okropne, jak kotek nie chce jeść![]()
Mirko kroplówki nie wyplucza mocznika. Miala kroplówkę w niedzielę, może dziś dostanie.
Dżekowi właśnie kroplówki obniżały poziom mocznika, dlatego o tym napisałam, ale o sposobie leczenia decyduje wet.
MonikaMroz pisze:https://allegro.pl/artykul/zywienie-kotow-z-chorymi-nerkami-AVXXWz2r9FL
Gosiu znalazłam taki artykuł. Może coś pomoże.
Gosiagosia pisze:]Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To okropne, jak kotek nie chce jeść![]()
Dżekowi właśnie kroplówki obniżały poziom mocznika, dlatego o tym napisałam, ale o sposobie leczenia decyduje wet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości