Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Super, ze Czosnek ma zdrowe nerki! Oby tylko dt się znalazł![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tato-Dropsie, brawo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Ciociu Jolu, dziękuję za kciuki i dobre słowo dla Czosneczka.
mir.ka pisze:Dla Czosnka (co za imię) byłby fajny dom, tylko troche daleko
, no i chyba trzeba by było co miesiąc łozyc na jego utrzymanie, ale warunki miałby super
Ciociu mir.ka, jesteś WSPA-NIA-ŁA. Duża przekazała dalej Twoją propozycję i ... dowóz nie byłby problemem. Jedzonko, to byśmy zrobiły ściepę kociarową, osiedlową i jakoś by się ogarnęło. Wet najtrudniejszy, bo jeszcze nie wiadomo co z kota wyjdzie. Na razie Czosnek czeka na operację i ok 1,5 tyg chyba będzie w szpitaliku. W razie pożaru, będziemy się odzywać. Nawet nie pytam, co to za domek bo ... Twoja rekomendacja warta 100 wizyt PA
![]()
Twój Drops
Ciocie, koffam Was i ... wzruszyłem się(ja też
)
Drops i duza
mir.ka pisze:
Dropsie chodziło mi o dom u twojej teściowej, bo ona tęskni za kotem![]()
U mnie czwórka wystarczy i jeszcze nie wiadomo co znowu będzie wiosną i latem, jak co roku
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:
U mnie czwórka wystarczy i jeszcze nie wiadomo co znowu będzie wiosną i latem, jak co roku
Ciociu, to świetny pomysł. Co prawda, nie wiem, czy teściowa się ze mną zgodzi
.
Będę "urabiał" teściową. Poza tym, to nawet może JA bym pojechała na wizytę PA
Kochać, na odległość, to można ale warunki trzeba sprawdzić osobiście
![]()
Drops.
ewkkrem pisze:Stomachari pisze:ewkkrem pisze:Ponoć pyralgina jest względnie dobra dla kotów. Tzn. "dobra" nie jest dla nikogo ale kotom można podawać.
Psom można, kotom się nie powinno.
Stomachari, dzięki, nie wiedziałam.
Czosnek prosi o pomoc i udostępnianie![]()
https://www.ratujemyzwierzaki.pl/uratujmnie
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:
.
![]()
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:
.
![]()
Drops.
Zięciu, na pewno się NIE zgodzę.
ewkkrem pisze:Ciocie, dziękuję Wam serdecznie w imieniu Czosnka, kochane jesteście![]()
Czosnek uzbierał całą kwotę.
Drops.
Uff... po dniach dobijania się o wieści dostałam dziś taką wiadomość:
"6 miał zabieg, Łapa poskładana choć były problemy bo już zrosty się porobiły. Musiał z tym złamaniem trochę chodzić biedak... Zęby chore też wyrwane ..."
Zrosty się porobiły bo od zauważenia do złapania minął co najmniej tydzień i drugi tydzień od złapania do operacji.
Więcej nic nie wiem. Będę "kablować" tu, jak dowiem się czegoś nowego![]()
Duża.
PS. Koty mi się dzisiaj wściekły. Od 5,00 do 9,00 zeżarły przydział mięsa na cały dzień! Musiałam drugą porcję rozmrozić
Pójdę z torbami
ewkkrem pisze:Ciocie, dziękuję Wam serdecznie w imieniu Czosnka, kochane jesteście![]()
Drops.
"6 miał zabieg, Łapa poskładana choć były problemy bo już zrosty się porobiły. Musiał z tym złamaniem trochę chodzić biedak... Zęby chore też wyrwane ..."
Zrosty się porobiły bo od zauważenia do złapania minął co najmniej tydzień i drugi tydzień od złapania do operacji.
Duża.
PS. Koty mi się dzisiaj wściekły. Od 5,00 do 9,00 zeżarły przydział mięsa na cały dzień! Musiałam drugą porcję rozmrozić
Pójdę z torbami
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Ciocie, dziękuję Wam serdecznie w imieniu Czosnka, kochane jesteście![]()
Drops.
Duża.
Pójdę z torbami
mrozy idą to muszą tłuszczyku nazbierać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości