Stomachari pisze:Odniosłam wrażenie, że Murka próbowała się dostosować w tych zaczepkach do Fili
Tak, zdecydowanie.
Murka pięknie wyrosła.
A z Fili rośnie niezła zadymiara.
Trikolor to nie kolor, to charakter.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Stomachari pisze:Odniosłam wrażenie, że Murka próbowała się dostosować w tych zaczepkach do Fili
nie odebrałam tak tego, pewnie dlatego, ze te uszka po sobie i jednoczesne zaczepianie, to typowa postawa mojego Klonka, największego zaczepiacza w stadzie- zabawowo zaczepiacza. Ale z Dymkiem tłuką się ostro, aż wiory lecą, a jednocześnie widać, ze sprawia im to przyjemność wzajemnie się zaczepiają, widać, że jak jeden już nie chce, to drugi daje spokój i w czasie tych zabaw Klonek ma dokładnie taką postawę, ja ją odbieram bardziej jak formę przyczajenia się, gotowości, trochę może strachu, ale połaczonego z wolą walki..nie umiem tego opisac, ale dla mnie to postawa pełnego i chetnego zaangażowania w tą utarczkęewkkrem pisze:Murka rozczula, faktycznie, ale Fili ma uszka do tyłu to chyba, się boi Murki. Z drugiej strony to taka ... fizykoterapia
. I bądź to człeku mądry
Hanig pisze:Fili od ok. 3 dni (po raz pierwszy od ugryzienia) drapie się tylnymi łapkami:
https://youtu.be/5Dt1Kd33d_Y
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości