Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Informacje docierają do mnie zwykle wieczorem. Na razie kot jest w lecznicy i nie wiem, czy dzisiaj coś robiono. Sądzę, że w poniedziałek "zrobią" krew skoro operacja planowana na wtorek-środa.
Czekam jak na szpilkach
ewkkrem pisze:Było do przewidzenia, że przy niedzieli wieści nie będzie.
Jest tylko jedna: Kocur musiał dostać jakieś imię więc jest ... Czosnek![]()
Imię tak brzydkie, że aż piękneMoże to dobra wróżba? Wszak czosnek jest zdrowy
ewkkrem pisze:Ponoć pyralgina jest względnie dobra dla kotów. Tzn. "dobra" nie jest dla nikogo ale kotom można podawać.
Stomachari pisze:ewkkrem pisze:Ponoć pyralgina jest względnie dobra dla kotów. Tzn. "dobra" nie jest dla nikogo ale kotom można podawać.
Psom można, kotom się nie powinno.
ewkkrem pisze:Może Wasze kciuki zadziałały, kot nerki ma zdroweApetyt ogromny. Niby wszystko dobrze tylko ... ja pisałam, że fundacja się zaopiekuje ale to nie fundacja
To dwie wspaniałe dziewczyny, działające w pobliskim miasteczku (5000 mieszkańców) i jeszcze pomagają Czosnkowi, który, hmm, z wielkiego miasta (100 000 mieszkańców)
Dziewczyny mają jakieś domy tymczasowe ale dla psów. Co będzie z Czosnkiem ... nie wiadomo. Samo gojenie łapy (operacja chyba jutro) pewnie potrwa a szpitalik kosztuje. Kocur jest prawdopodobnie domowy
. Nie ma w nim wielkiego strachu, paniki, wydaje się zadowolony ze swojej klatki. Miziakiem nie jest ale trudno tego oczekiwać skoro boli, i wszystko obce wokoło. Na razie, już szukamy DT dla kocurka.
Na dodatek, ja z FB jakoś na bakier. Nic a nic nie rozumiem
. Piszę post i ... go nie widać. Widzę w swoim profilu ale na stronie głównej - ni ma
![]()
Z dooobrych informacji: Drops, po 3,5 roku nauczył się jeść mięso. Długo to trwało ale głupek wreszcie załapał
Żeby jeszcze ilość zwiększył to będzie GIT
Edycja: Kurczę, rok mi się zgubił. Drops jest u mnie już grubo ponad 4,5 roku. 10 marca będzie pięciolecie jego niewoli
jolabuk5 pisze:Super, ze Czosnek ma zdrowe nerki! Oby tylko dt się znalazł![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tato-Dropsie, brawo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
mir.ka pisze:Dla Czosnka (co za imię) byłby fajny dom, tylko troche daleko
, no i chyba trzeba by było co miesiąc łozyc na jego utrzymanie, ale warunki miałby super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości