Rudi- bez domku jutro trafi do kociarni. Nie przeżyje :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2005 19:16

Jedz i zdrowiej, maluszku, wszyscy tu kciuki trzymają za ciebie. I dzięki ogromne, dziewczyny!!!
Obrazek
Jeśli nie możesz nakarmić stu, nakarm choć jednego.

thvar

Od: Pt sty 07, 2005 3:21

Post » Śro cze 29, 2005 19:59

Pozdrowienia dla kocia i jego opiekunów od życzliwych osób z forów wielbicieli H. Pottera. Jest zainteresowanie, są sponsorzy, a teraz kot ma obowiązek wyzdrowieć. :)
Mój kot jest najpiękniejszy i najlepszy, bo jest mój.

Rudi Obrazek Obrazek Torinka

toroj

Od: Nie cze 26, 2005 13:28

Post » Śro cze 29, 2005 20:23

Jutro rano przekażę kotu, że ma obowiązek wyzdrowieć :)!!!
Jutro zacznie być karmiony saszetkami RC dla anorektyków, więc mam nadzieję, że będzie tył w oczach :). Będę chciała być u niego przed południem, ale nie wiem, czy uda mi się zwolnić z pracy. Zobaczymy :). No bo przecież Rudi musi dostać porcję z ptaszka :).
Obrazek

Maggda

Od: Sob lut 05, 2005 16:21

Post » Śro cze 29, 2005 20:31

Maggda, bardzo się cieszę :love: :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro cze 29, 2005 20:47

Fraszka pisze:Maggda, bardzo się cieszę :love: :ok:

Ja również :dance2: :dance2::dance2::dance2:

Maggda karm Rudiego jak gąskę!!!!

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro cze 29, 2005 20:54

Fredziolina pisze:Maggda karm Rudiego jak gąskę!!!!

hihihhi, prosto w pysia :) Tak jest.
Nie pisałąm wcześniej, zę w poniedziałek ten biedny kociak miał przypalone wibrysy nad oczkiem :(. I to był jeden z powodów natychmiastowej akcji :(. Nie wiem, ile ten kociak przeszedł, a mimo to jest taki ufny i kochany :(.

DOMKU, GDZIE JESTEŚ !!!

PS. Ja piątek mam lekko zawalony, a trzeba kota przewieźć, mam nadzieję, że obędzie się bez problemów :(
Obrazek

Maggda

Post » Śro cze 29, 2005 21:32

w piątek do południa służę transportem
potem wyjeżdżam, moja córka jest pierwszy raz na koloniach i musze ją odwiedzić :D
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Śro cze 29, 2005 21:41

O-l-g-a super!!!
Jutro się odezwę do ciebie, to się dogadamy
Obrazek

Maggda

Post » Śro cze 29, 2005 22:29

Wstrząsające. Dopiero teraz przeczytałam.

Niestety, nie mogę pomóc Mikiemu, bo sama jestem teraz w potrzebie, ale pomęczę jeszcze znajomych o domek dla kotka.
Kciuki za Mikiego!
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro cze 29, 2005 22:38

No i męcz ile wlezie ariel. Bo to bardzo ważne żeby znalazł się domek :)
Obrazek

Maggda

Post » Czw cze 30, 2005 6:36

Porcja nowych wiadomości. Miki vel Rudi będzie miał zrobioną morfologię i hormony, Pani Kasia jest przekonana, że jak kota wykastrujemy to sierść szybko odrośnie. Ale z tym wszystkim musimy jeszcze chwilę poczekać. Kocur je za dwóch, tzn. chciałby, lecz mu wydzielają porcjami, co dwie godziny, nie wymiotuje i koopa w porządku :D .
Kocur był po prostu głodzony teraz potrzebe dużo miłości i jedzenia oczywiście :twisted: Pani Kasia napisze nam opinię, do TOZ-u i będzie można to zgłosić, wtedy ta kobieta dostanie dożywotni zakaz trzymania zwierząt i będą to, co jakiś czas sprawdzać :evil: .

W piątek musimy go zabrać (kują ściany w szpitaliku), a więc domek jak najbardziej potrzebny!!!!

Magda w piątek będę miała problem z transporterem :oops: , co prawda będzie w lecznicy, ale będzie w nim dziczka na sterylce, jeśli nie będziesz mogła użyczyć swojego to musimy szukać czegoś w czy moglibyśmy go przewieźć.

Czekam na telefon.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw cze 30, 2005 6:54

Ojejjejej, to znaczy że morfo dobra :):):)???? Super !
Z transportem być może pomoże O-l-g-a, wiec coś ymyślimy, niestety ja nie dysponuję w piątek :(. Jeśli ta baba cokolwiek odezwię się nt. kota, to nie ręczę za siebie :evil: .
Na moim osiedlu pojawiło się ogłoszenie, żę zaginął biało-rudy kot. Ale to hyba o innym. No to teraz trzeba szukać biedaczka :(.
Dzisiaj pojadę do kotka około 12.30, zmiana planów! Ale co do kurczaczka nadal aktualne, jedzie ze mną :).

Domku gdzie jesteś, Rudolf opiekunowi odwdzięczy się rozmową :twisted: , mizianiem i brakiem wybrzydzania przy misce :twisted: !!
Obrazek

Maggda

Post » Czw cze 30, 2005 7:12

Badania będzie miał dopiero robione, podejrzewają że przyczyna wypadania sierści to hormony, wszystko inne wskazuje na to, że poza zagłodzeniem nic poważnego mu nie dolega. Muszą ustabilizować teraz temperaturę (skoki temperatury to najprawdopodobniej niedożywienie i stres). Trzymamy kciuki aby nie przyplątało się jakieś choróbsko, o co w szpitaliku niestety nie trudno, dlatego domek pilnie potrzebny!!!!!
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw cze 30, 2005 16:15

Domku gdzie jesteś ???
Magda
Obrazek
Obrazek

pococito

Od: Pon sie 12, 2002 20:02

Post » Czw cze 30, 2005 16:30

Ja mogę służyć jako transport dla kota. Zreszta jeśłi miałby iść do mnie, to ja mam tak blisko, że nie byłoby takiej potrzeby :wink: Kiedy Rudi może wrócić do lecznicy? Rozmawiam o tymczasowym domku z moją znajomą, może się uda...
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

[poprzednia][następna]