ewar pisze:Lucy ma już lepsze oczka. Dobrze zareagowała na leki. Uff! Nie spała jednak ze mnąNie wiem dlaczego, obrażona nie jest, ale kto kota zrozumie? Czekają mnie jeszcze przynajmniej dwie wizyty u weta. Nic pilnego, bo kontrolne. Chodzi mi o Gucię i Benię. Gucia ma 14 lat, wydaje się zdrowa, zawsze taka była, ale trzeba skontrolować stan nerek, właśnie ze względu na wiek. Benia ma nadciśnienie i jest skazana na leki do końca życia, jest bardzo gruba. U niej trzeba sprawdzić ząbki i poziom cukru. Wetka ją obejrzy i zdecyduje.
Dzisiaj znowu szaleństwo zakupowe, trzeba zrobić zapasy na kilka dni. Chodzi głównie o mięso dla kotów. Do Kulek- studentów podjadę. Część z nich to bractwo wieczorowe lub zaoczne![]()
Sprawdzam prognozy pogody. Wg jednej, ma lać i to intensywnie, ale po południu, wg drugiej będzie sucho. Której wierzyć? Muszę postarać się jak najwcześniej podjechać do kotów, tak na wszelki wypadek.

Nie lało, koty nakarmione.ewar pisze:WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA I ODROBINY CHOCIAŻ OPTYMIZMU W TYCH TRUDNYCH CZASACH. OBY NOWY ROK BYŁ LEPSZY.

Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, sebans i 45 gości