Sabciu, Jolu, Przyjeciele dwu i czteronozni - dosiego 2021! Niech ten Nowy Rok bedzie zdrowy, pelen szczesliwych chwil, radosci i spelnionych wszystkich marzen!
pibon pisze:Sabciu, Jolu, Przyjeciele dwu i czteronozni - dosiego 2021! Niech ten Nowy Rok bedzie zdrowy, pelen szczesliwych chwil, radosci i spelnionych wszystkich marzen!
Dziękujemy, Ciociu pibon! I Tobie też życzymy, SPOKOJNEGO Roku, zdrowia dla Ciebie i kotków!!! Sabcia
Nul pisze:O jaki zestaw do słuchania! Dziękujemy! Ale posłuchamy nieco później, bo na teraz... wykupiliśmy dostęp do teatru! No kulturalnie będzie że hej Hm, pierwszy raz w życiu na Sylwetsra "idę" do teatru...
Do Siego Roku, Duże, Duzi, Koteczki! Trzymajcie się zdrowo!
A na co idziesz Ciociu Nul? Sabcia ciekawa
Sabciu kochana, Krakowiacy i Górale! Czyli też muzycznie
Ale fajnie ciociu Nul! Baw sie dobrze! Wszyscy sie bawcie dobrze! Dzieki Jolus, ja najbardziej potrzebuje zeby 2020 byl w koncu spokojny, tak! edit tzn 2021 nie 2020
lucas 2014 pisze:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2021 zycza Juliś, Lucas i Lucas 2014
Jaki sliczny Juliś! Dziękujemy za życzenia U nas już zupełna cisza, po 15 minutach skończyło się strzelanie, super! Tak jak u Ciebie, Ciociu-Babciu MaryLux Byliśmy trochę zaniepokojeni, ale nie bardzo. Duża włączyła nam taką muzykę:
Mówi, że najlepsza składanka, są wszystkie słynne walce! One są długie, dlatego cała składanka długa i Duża nie proponowała jej w Kąciku - to całe 2,5 godziny! Ale kto chce, może sobie włączyć jako tło muzyczne 01 Schatz-Walzer (Treasure Waltz) Op. 418 00:00 02 Rosen aus dem Süden (Roses from the South) Op. 388 08:25 03 Frühlingsstimmen (Voices of Spring), Op. 410 18:07 04 Wein, Weib und Gesang (Wine, Women and Song) Op. 333 25:40 05 An der Schonen Blauen Donau (On the Beautiful Blue Danube) Op. 314 31:18 06 Kaiser Walzer (Emperor Waltz), Op. 437 42:42 07 Wiener Bonbons (Vienna Sweets) Waltz Op. 307 54:36 08 Wo die Citronen Blüh'n! (Where the Lemon Trees Bloom), Op. 364 1:04:02 09 Seid umschlungen, Millionen! (Be Embraced, You Millions!) Waltz Op. 443 1:13:48 10 Accellerationen (Accelerations) Waltz, Op. 234 1:23:49 11 Künstlerleben (Artist’s Life) Op. 316 1:32:44 12 Morgenblätter (Morning Journals), Op. 279 1:43:10 13 Wiener Blut (Viennese Blood) Op. 354 1:54:20 14 Geschichten aus dem Wienerwald (Tales from the Vienna Woods) Op. 325 2:03:36 15 Liebeslieder (Love Songs) Op. 114 2:16:24 SPOKOJNEGO NOWEGO ROKU! Sabcia
Miau Julinku jaki jesteś piękny!!! Duza wtuiłaby się w Twój brzuszek Rano zrobiłam niespodziankę - qp na....1 nie nie zmieniło się wczoraj w diecie absolutnie nic , więc dlaczego?? Dlaczego? Duża się złamała. Jedyne potencjalne wyjaśnienie to stres w czasie wybuchów. Ale i tak w domu zrobiło się cicho , duża nie gada, jest załamana i boi się o mnie nerwowo obserwuje.... Zunia Dziękuję Ciociu , walce są piękne lekkie i radosne ale nie pasują w ogóle do obecnego naszego życia Zunia
Ps. Skończyłam kwarantanne. To chyba jak odzyskam siły to wymienię telefon na nowy bo nie wierzę że samo odinstalowanie aplikacji kwarantanna wystarczy do tego żeby mnie polskie panstwo perzestało inwigilowac....nie wiadomo co tam w telefonie po tym zostanie......
Kupka na 1 to na pewno po stresie! I to jest najlepszy dowód, że na brzydkie kupki u Ciebie Zuniu wpływa stres, a nie tylko dieta. Uff, ale dobrze, że koniec kwarantanny!!! Myślę, że jeszcze trochę wolnego by Ci się przydało Ciociu. Może L4? Sabcia
Ja wiem Zuniu, że dla Was te walce to niekoniecznie pasują. I dla jeszcze paru osób też nie. Ale innym może było miło posłuchać. Dałam w Kąciku jeszcze coś takiego, to też raczej nie dla osób w depresji. No i trzeba znać angielski. Ale może ktoś zechce obejrzeć, to kilka zabawnych scenek do muzyki zupełnie rozrywkowej (piosenki, musicale). To rozrywkowy show Carol Burnett z udziałem Dominga. Nakręcono go w 1984 r, w USA. Nosi tytuł Burnett Discovers Domingo i początek jest dość zabawny - Carol Burnett widzi, jak Domingo idzie ulicą, nucąc sobie arię z zarzueli, bierze go za "śpiewającego kelnera" i postanawia wypromować nowy talent... Ostatnio show był dostępny na yt, ale widzę, że już go usunęli, więc podaję link, pod którym można go obejrzeć https://my.mail.ru/video/embed/9220220475752317021 Pierwsza scenka pokazuje dowcipnie reakcje kobiet na męski urok Dominga