Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Na yt są
A może wydzielić wątek w kocim ABC w haśle Opieka nad kociakami? Z 3 podanych tam linków działa tylko jeden, nie ma w nim żadnych zdjęć. Może też przydałoby się taki wątek przypiąć u góry w dziale Koty? Na kotach często są pytania o opiekę nad maleńkim kociakiem, wątek u góry mógłby się wielu ludziom bardzo przydać! Latwo byłoby też wskazać go zainteresowanym. Kolejne filmiki Kasia mogłaby dodawać także w tym wątku.
jolabuk5 pisze:Bardzo potrzebne! Myślę, że warto napisać do Ninki/Karinki, dać namiary na wszystkie 3 filmiki i poprosić o podwieszenie wątku w dziale Koty oraz dołączenie do kociego ABC. Ale podwieszenie w Kotach jest ważniejsze, wątek będzie bardziej dostępny.
MaryLux pisze:a gdzie nowy wątek?
ewkkrem pisze:Basti: "Ło matko i córko, puść bo, bo ... obsiusiam!!!![]()
Jak dla mnie to, mogłabym oglądać dłużej. Duuużo dłużej ale dla początkujących kociarzy to może ... w sam raz?
Kasieńko, podziwiam, zachwycam się i o cdp(Ciąg Dalszy Poproszę).
Bastet pisze: No.... Ale przyznaj się, że o patrzenie na małe kotki tu chodzi, a z tego, co mówiłam, to niewiele się pamięta...MonikaMróz ładnie to ujęła
ewkkrem pisze:Bastet pisze: No.... Ale przyznaj się, że o patrzenie na małe kotki tu chodzi, a z tego, co mówiłam, to niewiele się pamięta...MonikaMróz ładnie to ujęła
A nigdy w szyciu. Słyszałam, chłonęłam tekst jak gąbka i ... bardzo żałuję, że takiej wiedzy nie miałam 25 lat temu
.
Jak już domagasz się krytyki to w 3 odcinku nie ma nawet pół słówka o karmieniu. Jakbyś dodała to tak 10 minut byłoby ok
jolabuk5 pisze:O karmieniu pewnie będzie kolejny odcinek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 13 gości