Miau, na razie duża dziś utrzyma nadal Hepatoforce w kiełbasce, może jeden dzień to za krótko, biegunki nie mam, qpka jest 1-2 x na dzień......
Ja to się robię głodna w nocy, jak duża chce spac, to ja ją budzę co 2 godziny

Miau Ciociu Nul

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Na mojej diecie to Ofelia nie przytyje, ale po diecie u rodziców pannica ledwo się toczy
Anna2016 pisze:Miau Ciociu Ewa L![]()
Miau Sabulko, no właśnie, my wszystko rozumiemy i przeczuwamy, tylko te duże....teraz nadaję znad szafy, duża podstawiła mi pod pyś spodeczek z jedzonkiem to zjadłam wszystko (duża wlazła na stołek żeby to zrobić) i miałam całkiem zadowolony wyraz pyszczka. Ale się głupia duża ucieszyła, a jak gadała radośnie, głupia
![]()
Miau Olfelko, duża leża pod kocykiem tyle że aż już nie wie na którym boku ma leżaćza doctorro dziękujemy
Zunia
jolabuk5 pisze:Ciociu Ewa.l, Ciociu-babciu MaryLux, Zuniu kochana, u nas chmury i ciemnawo, choć to środek dnia. Zjedliśmy śniadanie i drugie śniadanie, teraz śpimy, bo się zmęczyliśmy![]()
Zuniu, jak zniosłaś smarowanie w łapkę? Duża mnie też kiedyś próbowała tak dawać leki, ale ja wcale nie zlizywałam, tylko wycierałam łapkę o wszystko i Duża zrezygnowała.![]()
Miaudobrego dnia![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 32 gości