Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atta pisze:alessandra pisze:Pięknie dziękujemyciociu, no my sOm gotowi do SFJont
url=https://naforum.zapodaj.net/7c29b69281b0.jpg.html]
[/url
Wszelkiej pomyślności i dużo zdrowia ciociu Jolu
Taaa gotowi.. Wasz dom stoi na głowie!!
jolabuk5 pisze:No tak, stroik górny jest do góry nogami, ale tak mi bardziej pasował kształtem
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:No tak, stroik górny jest do góry nogami, ale tak mi bardziej pasował kształtem
może chodziło o stroik w domu, którym zaopiekowały się koty?
u mnie Daisy ciągle "poprawia" bombki
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:No tak, stroik górny jest do góry nogami, ale tak mi bardziej pasował kształtem
może chodziło o stroik w domu, którym zaopiekowały się koty?
u mnie Daisy ciągle "poprawia" bombki
Perfekcjonistka
czarno-czarni pisze:Fajny spacer, gdzieś daleko? Zazdroszczę dzików:)
alessandra pisze:czarno-czarni pisze:Fajny spacer, gdzieś daleko? Zazdroszczę dzików:)
Wiesz,że u nas to parę kilometrów i takie miejsca saZłoty las tym razem ,rześko i słonecznie ,ptaszyna śpiewała wesoło
podrostki już na szczęście, więc zima nie tak straszna.noszę kasztany przy sobie i puszkę karmy,tak na wszelki wypadek,abyi oblaskawic w razie czego,bo kiepsko się wspinam na drzewa
alessandra pisze:mir.ka teraz juz wiesz po co mi zawsze tyle kasztanówżaden sie nie zmarnuje -te jeszcze zbierałaś wraz z Dżekusiem [*] mają magiczną moc, skoro dziki sobie koło mnie spokojnie przeleciały w odległosci 3 metrów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Wix101 i 179 gości