jolabuk5 pisze:Też cię miziam Babciu MaryLux![]()
![]()
![]()
Sabcia, Twoja wnuczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Też cię miziam Babciu MaryLux![]()
![]()
![]()
Sabcia, Twoja wnuczka
ewkkrem pisze:Ja też Cię miziam, Mamo![]()
![]()
(tak się chyba mówi do teściowej
)
Moja duża mówi, że to kolejne święta bez choinkiPodobno to wina kotów
![]()
Drops.
ewkkrem pisze:Absolutnie nie jest to moje lenistwo!!!Jestem leniwa jak kot ale choinkę uwielbiałam ze względu na nastrój
Zapalone lampki na choince + jedna, czerwona żarówka na środku żyrandola i poświata cudowna. Niestety, Drops nie pozwoli. Pozostała trójka może by odpuściła ale z takim foliofilem jak Drops to ... powspominać tylko mogę
![]()
Duża Dropsa
mir.ka pisze::1luvu:
Anna2016 pisze:Babciuciociu Mary, to dla Ciebie ode mnie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zunia
Anna2016 pisze:Mrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
Zazulka
MB&Ofelia pisze:Pozdrowienia sobotnio-świąteczne. My tak obżarci że ledwo się ruszamy, Ofelia już nawet nie wie co chce. Rodzice mi ją rozpuścili strasznie, co dzień puszeczka, chrupcie na deser, rybka...![]()
Na obiecane czary musisz trochę poczekac aż wrócimy do domu, Czarnidełko większośc dnia przesypia i buszuje dopiero w nocy, jak ja śpię
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Pozdrowienia sobotnio-świąteczne. My tak obżarci że ledwo się ruszamy, Ofelia już nawet nie wie co chce. Rodzice mi ją rozpuścili strasznie, co dzień puszeczka, chrupcie na deser, rybka...![]()
Na obiecane czary musisz trochę poczekac aż wrócimy do domu, Czarnidełko większośc dnia przesypia i buszuje dopiero w nocy, jak ja śpię
Ofelku wie, czego chce: codziennie rypci i mizianków
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Pozdrowienia sobotnio-świąteczne. My tak obżarci że ledwo się ruszamy, Ofelia już nawet nie wie co chce. Rodzice mi ją rozpuścili strasznie, co dzień puszeczka, chrupcie na deser, rybka...![]()
Ofelka jest mądra
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Mrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
Zazulka
Zazulko, rozmawiałam dziś z Twoją Dużą, szkoda, że Ciebie nie usłyszałam
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Pozdrowienia sobotnio-świąteczne. My tak obżarci że ledwo się ruszamy, Ofelia już nawet nie wie co chce. Rodzice mi ją rozpuścili strasznie, co dzień puszeczka, chrupcie na deser, rybka...![]()
Ofelka jest mądra
też tak sądzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości