Życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim dużo zdrówka dla Ciebie i całej gromady

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Talka pisze:Dziękuję za piękne życzenia i za piękną karteczkę z Fieszka
Życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim dużo zdrówka dla Ciebie i całej gromady
Nul pisze:Bardzo, bardzo dziękujemy za karteczkę! I za kącik muzyczny i piękną opowieść - również!
Zdrowych i spokojnych! Mrrrau... Głaski dla Sabci i reszty kotków!
mir.ka pisze:ja wczoraj miałam podobną Wigilię- cisza, spokój, koty, książka i ja![]()
uwielbiam tak
MalgWroclaw pisze:Co u Ciebie, Ciociu?
Kubuś zatroskany
Anna2016 pisze:Miau, duża dziękuje. Jest smutna. Fizycznie trochę lepiej, ale jeszcze stan podgorączkowy i mokry kaszel
Miau, jem ok, od 17go grudnia duża nie daje mi już tuńczyka i....nie wymiotowałam. Może moja wątroba już nie dawała rady tuńczykowi mimo że pyszczek bardzo tuńczyka lubił ?
Życzymy Wszystkim Kotkom i Dużym zdrowia
Zunia
Anna2016 pisze:Miau, duża dziękuje. Jest smutna. Fizycznie trochę lepiej, ale jeszcze stan podgorączkowy i mokry kaszel
Miau, jem ok, od 17go grudnia duża nie daje mi już tuńczyka i....nie wymiotowałam. Może moja wątroba już nie dawała rady tuńczykowi mimo że pyszczek bardzo tuńczyka lubił ?
Życzymy Wszystkim Kotkom i Dużym zdrowia
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości