Życzymy Wszystkim kotkom i Dużym, żeby te Święta były jedyne w swoim rodzaju, czyli - żeby następne były już typowe i żeby każdy mógł je spędzić tak, jak lubi Dużo zdrowia, dużo przysmaków i mizianek, spokoju i miłości I domów dla wszystkich bezdomnych Sabcia z dużą, Kitek, Kitka, Uszatka, Calineczka i Mini Zdrowia dla Bastusi, Tosieńki i ich Dużej, żeby nadal tak wspaniale opiekowała się maluszkami!!!
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Żeby nigdy nie zabrakło sił ani środków do pomocy tym, którym zechcesz pomóc, aby maluszki pięknie rosły i żeby wszyscy byli zdrowi - i duzi, i mali, i dwunożni, i futrzaści
Bardzo dziękuję za PIĘKNE życzenia! Troszku spóźnione te podziękowania. Dziękuję, że tyle osób o nas myśli.
Mam nadzieję, że Święta minęły Wam dobrze, zdrowo i spokojnie
Ja tymczasem pracowałam ostatnio nad nowym filmikiem - tym razem mówiącym o opiece nad kociętami troszkę starszymi. Brakuje mi ich... Więc kręcenie filmików troszkę pozwala przypomnieć sobie, jak to było - mieć takie całkowite maluchy. Przypomniałam sobie, jaki Orficzek był CUDOWNY! I co myślicie dziewczyny, czy filmik tej długości też jest ok?
Czy teraz jest już dobrze z muzyką? Nie zakłóca głosu? Bardzo jestem ciekawa Waszych opinii
ogólnie nie wiem o czym filmik Zagapiłam się na maluszki. Ale sie uśmiałam jak Orfisio krecil lapkami rowerek Matko kociaki to sa cudne. Szkoda ze tak szybko rosną.
Na yt są A może wydzielić wątek w kocim ABC w haśle Opieka nad kociakami? Z 3 podanych tam linków działa tylko jeden, nie ma w nim żadnych zdjęć. Może też przydałoby się taki wątek przypiąć u góry w dziale Koty? Na kotach często są pytania o opiekę nad maleńkim kociakiem, wątek u góry mógłby się wielu ludziom bardzo przydać! Latwo byłoby też wskazać go zainteresowanym. Kolejne filmiki Kasia mogłaby dodawać także w tym wątku.
Ostatnio edytowano Wto gru 29, 2020 17:45 przez jolabuk5, łącznie edytowano 2 razy