Dziękuję Dużo osób nie docenia takiego umaszczenia bo to ,,zwykła krówka". Ja też uwielbiam krówki. Ale najbardziej podobają mi się czarne koty, takiego nigdy nie miałam. Dla mnie Pika jest przecudowna. W dodatku ma cudny charakter. Ona potrafi dogadać się z każdym kotem (wcześniejbmieszkała z kilkunastoma innymi kotami w łazience, nie miała żadnych! zatargów, lubiła każdego). Uwielbia ludzi. Jak ktoś przyjdzie to jest ciekawa, przychodzi, daje się głaskać. Ze mną to w ogóle śpi w łóżku i udeptuje przez sen. To jest kot - ideał.
Życzymy Wszystkim kotkom i Dużym, żeby te Święta były jedyne w swoim rodzaju, czyli - żeby następne były już typowe i żeby każdy mógł je spędzić tak, jak lubi Dużo zdrowia, dużo przysmaków i mizianek, spokoju i miłości I domów dla wszystkich bezdomnych Sabcia z dużą, Kitek, Kitka, Uszatka, Calineczka i Mini
Wow Wreszcie Ciocię Kwirynę zobaczyłem . Ciociu, zachwycam się Tobą bo ... Kureczkę i Pikunię znam a Ciebie dopiero teraz zobaczyłem Pięknie, dziewczyny wyglądacie Drops.