Spraw pupilowi ocieplacz na transporter:) parapetniczki s.11

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Sob gru 19, 2020 11:20 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Ja myśle ze na taki pokrowiec byłoby więcej chętnych :D
Bo ja tez :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob gru 19, 2020 11:23 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Ja taki pokrowiec mam, nie od Gusiek wprawdzie, ale mogę rozreklamować. Nie dość, że kotu w tyłek ciepło, to mam gwarancję, że tfu, tfu odpukać gdyby się transporter rozleciał, to mi kot nie zwieje, a to moja obsesja!
Polecam :1luvu:
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Sob gru 19, 2020 11:26 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Jest bardzo fajny. Pojechał ci pokrowiec do weta :wink: i nasza Aśka była nim zachwycona. Do tego zdrowy, nie gryzie i nie drapie :mrgreen:

A teraz z innej Sorrusiowej beczki. Wiecie ,że nas zalało. Soruuniek, gdy byłam taka w nerwach i bliska płaczu, okazał mi wiele czułości. Nie dał się zbyć. Musiałam go utulić, wygłaskać. Mając go tak wciśniętego w siebie uspokoiłam się. Bardzo mnie pilnował. Gdy usiadłam był. Gdy leżałam też był. W kuchni leżał na podłodze i nawet ścierki nie ściągał. A to wyczyn wielki.
To cudny kot.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob gru 19, 2020 14:43 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

MonikaMroz pisze:Ja myśle ze na taki pokrowiec byłoby więcej chętnych :D

O rany :oops:
Ten dla Asiowej gromadki był próbą.
Dodatkowo ten materiał na wierzchu się niestety zniszczy o czym nie wiedziałam szyjąc. (I wtedy będę robić nowy, z innego materiału. Dodatkowo mam wrażenie, że zamiast klapki ten przód powinien być trochę dłuższy i zamykać się ściąganiem jak worek. Jestem jeszcze pełna wątpliwości.
Na ta chwilę będę próbowała zrobić dwa na większe. Jeśli pójdzie mi dobrze to wtedy chętnie poszyję dla chętnych za wsparcie Sorrusiowej skarbonki.
Czy tak by było ok?

gusiek1

Od: Nie sie 28, 2016 14:24

Post » Sob gru 19, 2020 15:08 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

O, ja bym była chętna na taki pokrowiec, a nawet dwa. :1luvu: A kocyk jest super, :1luvu:
ASK@, karma dotarła?

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Sob gru 19, 2020 17:28 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

gusiek1 pisze:
MonikaMroz pisze:Ja myśle ze na taki pokrowiec byłoby więcej chętnych :D

O rany :oops:
Ten dla Asiowej gromadki był próbą.
Dodatkowo ten materiał na wierzchu się niestety zniszczy o czym nie wiedziałam szyjąc. (I wtedy będę robić nowy, z innego materiału. Dodatkowo mam wrażenie, że zamiast klapki ten przód powinien być trochę dłuższy i zamykać się ściąganiem jak worek. Jestem jeszcze pełna wątpliwości.
Na ta chwilę będę próbowała zrobić dwa na większe. Jeśli pójdzie mi dobrze to wtedy chętnie poszyję dla chętnych za wsparcie Sorrusiowej skarbonki.
Czy tak by było ok?

Szyn na próbę, wpraw się, zobacz jaki materiał lepiej się sprawdza a potem będziesz szyła na sprzedaż. :D
Ja poczekam :ok:
Myśle ze jak zrobisz bazarek to się rozejdą.

MonikaMroz

Post » Sob gru 19, 2020 18:59 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

katikot pisze:O, ja bym była chętna na taki pokrowiec, a nawet dwa. :1luvu: A kocyk jest super, :1luvu:
ASK@, karma dotarła?

Tak. Dzieki. Już pisałam do Natalii.
Zażarte też już część jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto gru 22, 2020 5:40 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Temat pokrowiec na transporterek.
Jak Asi obiecałam uszyłam dwa.
Jak dobrze pójdzie to dziś będą u Asi do przymiarki. Wtedy też fotki.

Jeśli ktoś jest zainteresowany pokrowcem, napiszcie proszę max wymiary kontenera w postaci szerokosc×wysokoscxdlugosc oraz obwód w pasie kontenerka).
Robię z tego co mam, więc nie wszystkie będą takie same jeśli chodzi o wygląd, ale funkcjonalność będą miały wszystkie. Mając info odnośnie Waszych potrzeb, będę mogła określić z czego i ile mogę zrobić.
Z uwagi na różne wielkości transpoorterkow podejmuje się szycia na konkretne kontenerki.
W przypadku zamówienia dwóch i więcej otulaczy (Jeśli będą z tego samego materialu) zrobię wyróżniające się elementy otulacza).
Nie ukrywam,ze teraz mialabym wiecej czasu,zeby je zrobic:)
Ostatnio edytowano Wto gru 22, 2020 19:45 przez gusiek1, łącznie edytowano 1 raz

gusiek1

Post » Wto gru 22, 2020 6:24 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Pokrowiec, super sprawa :ok: a czy na torbę też by dało radę? Mam coś takiego i chyba nawet takie wymiary
https://e-sklep.kakadu.pl/produkt-26735 ... kwiaty.htm

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Wto gru 22, 2020 6:36 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

SabaS pisze:Pokrowiec, super sprawa :ok: a czy na torbę też by dało radę? Mam coś takiego i chyba nawet takie wymiary

A podasz w miarę dokładnie gdzie się mieści rączka w odniesieniu do boków? I jaka ma długość?
I czy otwory na pasek też byś chciała mieć? Wtedy też poproszę o info gdzie są w odniesieniu do bokow)

gusiek1

Post » Wto gru 22, 2020 7:55 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

gusiek1 pisze:
SabaS pisze:Pokrowiec, super sprawa :ok: a czy na torbę też by dało radę? Mam coś takiego i chyba nawet takie wymiary

A podasz w miarę dokładnie gdzie się mieści rączka w odniesieniu do boków? I jaka ma długość?
I czy otwory na pasek też byś chciała mieć? Wtedy też poproszę o info gdzie są w odniesieniu do bokow)

Jasne, na spokojnie wymierzę. Ale to nic pilnego, mam nadzieję, że już wszystkie zimowe wizyty u weta zaliczone ;) choć im bliżej świąt, to mam większy supeł w żołądku. To aż 4 dni wolnego :strach: Normalnie bym się cieszyła, ale rano kota mi wymiotowała...

SabaS

Post » Wto gru 22, 2020 7:59 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

SabaS pisze:Jasne, na spokojnie wymierzę. Ale to nic pilnego, mam nadzieję, że już wszystkie zimowe wizyty u weta zaliczone ;) choć im bliżej świąt, to mam większy supeł w żołądku. To aż 4 dni wolnego :strach: Normalnie bym się cieszyła, ale rano kota mi wymiotowała...

Im szybciej wymierzysz - tym szybciej zacznę :) potem z czasem będzie trudniej :(
Kciuki, aby futra nie chorowały.

gusiek1

Post » Wto gru 22, 2020 8:07 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Nic pilnego w sensie, że może będzie ktoś, komu będzie bardzo zależeć z racji częstych wizyt z chorymi czy starszymi kotami. popołudniu pomierzę. Dzięki ;)

SabaS

Post » Wto gru 22, 2020 8:23 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

SabaS pisze:Nic pilnego w sensie, że może będzie ktoś, komu będzie bardzo zależeć z racji częstych wizyt z chorymi czy starszymi kotami. popołudniu pomierzę. Dzięki ;)

Jasne, można określić pilność - wtedy pójdzie wg pilności.

gusiek1

Post » Nie gru 27, 2020 17:17 Re: Fajne kocyki...Zrób Mikołajkowy prezent kotu ;)

Taki można zamawiać. Więcej szczegółów poda Asia albo gusiek1

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MonikaMroz