Mojekoty Sabcia Usia Calinka Mini Kitka Kitek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2020 15:38 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

jolabuk5 pisze:
Kot-tyna pisze:Sabciu, pokaż kartki świąteczne swojej Dużej. Moja też robi, ale już je włożyła w papierki i gdzieś wyniosła.

Kratki są wirtualne :D

Ja robię tradycyjne, papierowe. Mam sporo (coraz mniej) znajomych, którzy hołdują tradycji. Parę dni temu weszłam do sklepu papierniczego po koperty. Ekspedientka, młoda dziewczyna, chciała być dowcipna i zażartowała: Kolęda się zbliża i jest popyt na koperty. Gdy powiedziałam, że wcześniej trzeba wysłać życzenia świąteczne - zaniemówiła. Wyraźnie było widać, że nie rozumie, o co chodzi.
A to jedna z moich tegorocznych kartek:

Obrazek
...bo koty są dobre na wszystko...

Kot-tyna

Od: Sob lis 07, 2020 21:53

Post » Czw gru 17, 2020 15:43 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Kot-tyna pisze:
jolabuk5 pisze:
Kot-tyna pisze:Sabciu, pokaż kartki świąteczne swojej Dużej. Moja też robi, ale już je włożyła w papierki i gdzieś wyniosła.

Kratki są wirtualne :D

Ja robię tradycyjne, papierowe. Mam sporo (coraz mniej) znajomych, którzy hołdują tradycji. Parę dni temu weszłam do sklepu papierniczego po koperty. Ekspedientka, młoda dziewczyna, chciała być dowcipna i zażartowała: Kolęda się zbliża i jest popyt na koperty. Gdy powiedziałam, że wcześniej trzeba wysłać życzenia świąteczne - zaniemówiła. Wyraźnie było widać, że nie rozumie, o co chodzi.
A to jedna z moich tegorocznych kartek:

Obrazek

jaka ładna

mogłabyś sprzedawać na miau :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 17, 2020 15:49 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

mir.ka pisze:mogłabyś sprzedawać na miau :wink:

Sprzedawać to raczej nie, ale mogłabym na Wielkanoc, (teraz już za późno) przekazać kilka na bazarek. Tylko że nie mam pojęcia, jak to zrobić.

Kot-tyna

Post » Czw gru 17, 2020 16:24 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Kot-tyna pisze:
mir.ka pisze:mogłabyś sprzedawać na miau :wink:

Sprzedawać to raczej nie, ale mogłabym na Wielkanoc, (teraz już za późno) przekazać kilka na bazarek. Tylko że nie mam pojęcia, jak to zrobić.

O, to proste. Wejdź do działu Bazarek i zerknij na wątki. Bazarki są zwykle na konkretny cel, konkretne koty. Wybierz kota, którego chcesz wspomóc i napisz pw do założyciela bazarku, oferując śliczne karteczki. Każdy się ucieszy :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw gru 17, 2020 18:51 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

No, np. taka kartka:
Obrazek
Albo taka:
Obrazek
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw gru 17, 2020 19:09 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Sorki że nie w temacie. Jest tu ktoś kumaty komputerowo bardziej niż ja?
Co jakiś czas mała czarna przetuptuje się albo kładzie na klawiaturze i coś naciska. Jak to coś nacisnie to jak cofnę stronę strzałką to zamiast się cofnąć otwiera się jako osobna strona. Plus jak chcę zjechać na dół muszką to zamiast zjechać zmienia mi się wielkość czcionki. Nie wie ktoś na co ta czarna @ może naciskać i jak to wyłączyć jak już zlezie łaskawie z klawiatury?
Nie chce mi się za każdym razem restartować kompa...
Help!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw gru 17, 2020 20:59 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

jolabuk5 pisze:No, np. taka kartka:
Obrazek
Albo taka:
Obrazek

Takich to ja nie umiem. Niekumata jestem wirtualnie, komputerowy samouk.

Kot-tyna

Post » Czw gru 17, 2020 23:42 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

MB&Ofelia pisze:Sorki że nie w temacie. Jest tu ktoś kumaty komputerowo bardziej niż ja?
Co jakiś czas mała czarna przetuptuje się albo kładzie na klawiaturze i coś naciska. Jak to coś nacisnie to jak cofnę stronę strzałką to zamiast się cofnąć otwiera się jako osobna strona. Plus jak chcę zjechać na dół muszką to zamiast zjechać zmienia mi się wielkość czcionki. Nie wie ktoś na co ta czarna @ może naciskać i jak to wyłączyć jak już zlezie łaskawie z klawiatury?
Help!

Nie prościej zapytać Czarnej ? :P

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw gru 17, 2020 23:46 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Chikita pisze:
MB&Ofelia pisze:Sorki że nie w temacie. Jest tu ktoś kumaty komputerowo bardziej niż ja?
Help!

Nie prościej zapytać Czarnej ? :P

Najpierw trzeba by poznać jej język

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 18, 2020 4:04 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Kot-tyna pisze:
jolabuk5 pisze:No, np. taka kartka:
Obrazek
Albo taka:
Obrazek

Takich to ja nie umiem. Niekumata jestem wirtualnie, komputerowy samouk.

Ja też samouk :D
Ale mam taki program photoshop i w nim wiele można zrobić :ok:
A kartki realne też robiłam, w tym roku nie, ale w ubiegłym jeszcze tak. Moja warszawska przyjaciółka od Placida Domingo zawsze robiła dla mnie, więc ja dla niej. Dopiero w tym roku nie, bo covid :wink:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt gru 18, 2020 4:07 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

MB&Ofelia, nie pomogę komputerowo, jestem typowym użytkownikiem :(
Może ktoś na Koci-łapci?
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt gru 18, 2020 7:33 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Help!

Marlena napisz do PixieDixie
Przecież to komputerowiec nasz miau’owy :lol:
Bardziej programistka ale może podpowie :piwa:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt gru 18, 2020 9:29 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

O, właśnie! Dobry pomysł :ok: :ok: :ok:
Koty zjadły, Sabcia też pospiesznie połknęła trochę suchego i pomaszerowała zadowolona dp swojej najnowszej, ukochane miejscówki w kanapie :twisted:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt gru 18, 2020 11:06 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

MonikaMroz pisze:
Help!

Marlena napisz do PixieDixie
Przecież to komputerowiec nasz miau’owy :lol:
Bardziej programistka ale może podpowie :piwa:

i chyba do Dyktatury
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 18, 2020 13:41 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 6

Trzymajcie się mocno.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]