Emi,Pusia,Hugo z Migotka odeszła *

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2020 18:44 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Hugo kot idealny :201461

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Wto gru 15, 2020 19:51 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

SabaS pisze:Hugo kot idealny :201461

On nawet w chorobie apetyt ma i zje wszystko. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto gru 15, 2020 20:49 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

ewar pisze:A u mnie sucha mogłaby być podstawą diety. Na to oczywiście nie pozwalam, ale zawsze stawiam się w sytuacji kota. Mnie nikt nie zmusi do zjedzenia niektórych rzeczy, chociaż z założenia są zdrowe. No to co? A kot ma być szczęśliwy i do niczego go nie zmuszam, chyba że chodzi o leki, ale to już inna bajka.

Też tak myślę :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto gru 15, 2020 21:14 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

ewar pisze:Mnie nikt nie zmusi do zjedzenia niektórych rzeczy, chociaż z założenia są zdrowe. No to co? A kot ma być szczęśliwy i do niczego go nie zmuszam, chyba że chodzi o leki, ale to już inna bajka.

O właśnie, też tak myślę.
...bo koty są dobre na wszystko...

Kot-tyna

Od: Sob lis 07, 2020 21:53

Post » Wto gru 15, 2020 21:58 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Ja też nie zmuszam tylko zachęcam i otwieram następną saszetkę.

Gosiagosia

Post » Śro gru 16, 2020 2:42 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Gosiagosia pisze:Ja też nie zmuszam tylko zachęcam i otwieram następną saszetkę.

Tak, jak ja. Ale suche też daję. Mało i raz dziennie, ale daję.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro gru 16, 2020 8:59 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

jolabuk5 pisze:
Gosiagosia pisze:Ja też nie zmuszam tylko zachęcam i otwieram następną saszetkę.

Tak, jak ja. Ale suche też daję. Mało i raz dziennie, ale daję.

a u mnie suche stoi cały czas i nie ja im wydzielam tylko one sobie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 16, 2020 9:02 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Curek nie chce jeść suchego. Zanim trafił do mnie był karmiony tym, co ludzie przynieśli - zwykłe mleko i suchy Whiskas. Kupowałam przeróżne suche karmy, ale tylko powąchał i odchodził. Ostatnio myślałam, że przekona się do Smilli, ale tyż nic.
Już mu nie sypię. Chyba że ciasteczka, ale to już inna bajka.
...bo koty są dobre na wszystko...

Kot-tyna

Od: Sob lis 07, 2020 21:53

Post » Śro gru 16, 2020 9:04 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Kot-tyna pisze:Curek nie chce jeść suchego. Zanim trafił do mnie był karmiony tym, co ludzie przynieśli - zwykłe mleko i suchy Whiskas. Kupowałam przeróżne suche karmy, ale tylko powąchał i odchodził. Ostatnio myślałam, że przekona się do Smilli, ale tyż nic.
Już mu nie sypię. Chyba że ciasteczka, ale to już inna bajka.

Smillę u mnie je Elenka to jej ulubiona i jedyna karma, ale jedzą ja też Rudzia i Daisy, Tofik nie ruszy, on lubi Hillsa
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw gru 17, 2020 7:55 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Gosia, paczka powinna niedługo dotrzeć. Odrobinę suchej karmy dołożyłam, tak na spróbowanie tylko. Purizon, Smilla i RC Fibre, nie miałam już Josery Catelux, którą moje koty bardzo lubią.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 17, 2020 9:48 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

ewar pisze:Gosia, paczka powinna niedługo dotrzeć. Odrobinę suchej karmy dołożyłam, tak na spróbowanie tylko. Purizon, Smilla i RC Fibre, nie miałam już Josery Catelux, którą moje koty bardzo lubią.

a moim nie smakowała :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 17, 2020 10:20 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Kiedyś jadły suche ale jak już pisałam każdy je co innego więc odstawiłam.
Mirko u mnie nie może cały czas stać bo Hugo by im wszystko wyjadł a Emi też lubi ich jedzonko.
Ewa dziękuję bardzo zobaczę co zasmakuje i napiszę.
Dziś troszeczkę zjadła.
Zaraz dam jej troszeczkę serka białego.

Gosiagosia

Post » Czw gru 17, 2020 10:54 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

mir.ka pisze:
ewar pisze:Gosia, paczka powinna niedługo dotrzeć. Odrobinę suchej karmy dołożyłam, tak na spróbowanie tylko. Purizon, Smilla i RC Fibre, nie miałam już Josery Catelux, którą moje koty bardzo lubią.

No, z kotami tak właśnie jest :wink: Trudno jest nawet coś polecać, bo mają różne gusta.
Gosiagosia pisze:Ewa dziękuję bardzo zobaczę co zasmakuje i napiszę.

To dla Migotki, bo coś jednak więcej powinna jeść. Nawet suche.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 17, 2020 12:04 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

ewar pisze:
mir.ka pisze:

No, z kotami tak właśnie jest :wink: Trudno jest nawet coś polecać, bo mają różne gusta.

Je ale malutko, naprawdę nie mam już sumienia ciągnąć ją do weterynarza. Daję parę razy dzienne i coś tam skubnie. Nawet zsiadłe mleczko które lubi.

Gosiagosia

Post » Czw gru 17, 2020 12:43 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Gosiagosia pisze:
ewar pisze:
mir.ka pisze:

Je ale malutko, naprawdę nie mam już sumienia ciągnąć ją do weterynarza. Daję parę razy dzienne i coś tam skubnie. Nawet zsiadłe mleczko które lubi.

Tofik jak był chory to dostawał jeść co 2 godziny, malutko na raz
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]