jolabuk5 pisze:Ja mam delikatny języczek.Lizu-lizu Ciociu
Sabcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ja mam delikatny języczek.Lizu-lizu Ciociu
Sabcia
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201428
Ofelia kazała przekazać że liże cię po nosie.
Ciesz się że Ofelia a nie Carmen. Ciorna ma jęzor jak gruboziarnisty papier ścierny
Niech mnie liżą na zmianę
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201428
Ciesz się że Ofelia a nie Carmen. Ciorna ma jęzor jak gruboziarnisty papier ścierny
Na zmianę ze mną![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Ciocia marylux. Przyjedź do nas i przywieź mniamusnosci to cię polizam i po nosku i po pysiu i dam się wymiziac.
Ksiazniczka ofelja
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201428
Na zmianę ze mną![]()
Sabcia
Tak, Sabciu, Ty masz absolutne pierwszeństwo wyboru jako córeczka Lusi. Takie samo prawo jak Ty ma Zunia.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201428
Na zmianę ze mną![]()
Sabcia
Tak, Sabciu, Ty masz absolutne pierwszeństwo wyboru jako córeczka Lusi. Takie samo prawo jak Ty ma Zunia.
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze::1luvu:![]()
Kot-tyna pisze:Chyba Curek ukradkiem poczytał ten wątek, bo nocą lizał mnie po włosach, a nawet próbował co nieco wyskubać.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciocia marylux. Przyjedź do nas i przywieź mniamusnosci to cię polizam i po nosku i po pysiu i dam się wymiziac.
Ksiazniczka ofelja
A jeśli przyjadę z takim amciakiem, które Ci nie posmakuje?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciocia marylux. Przyjedź do nas i przywieź mniamusnosci to cię polizam i po nosku i po pysiu i dam się wymiziac.
Ksiazniczka ofelja
A jeśli przyjadę z takim amciakiem, które Ci nie posmakuje?
Ciocia marylux. Ja koffam wszystkie mniamusnosci. Może być kocia kiolbasku albo miasko filozofowane albo chrupcie albo kocie cukiereczki.
Ksiazniczka ofelja
MB&Ofelia pisze:Mrrrr mrrrrr tryk! Koffam mniamusnosci! Koffam ciocie z mniamusnisciami!
Ksiazniczka ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 133 gości