Jeżeli jakakolwiek uwaga, to muzyka troszkę za głośna, ale może ja głucha jestem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Świetnie! Super! Kolejne gratulacje![]()
![]()
Jeżeli jakakolwiek uwaga, to muzyka troszkę za głośna, ale może ja głucha jestem
Bastet pisze:Dla Was świeżutki filmik o organizacji miejsca w domu - dla tych najmniejszych maluszków. Napiszcie, co myślicieTo dopiero pierwsza część
Stomachari pisze:Może to reakcja na szwy rozpuszczalne, wyjątkowo silna. Rzadko się zdarza, aby wywoływały proces zapalny (taki z gorączką, sączący się, gdy w ekstremalnych sytuacjach trzeba wyprowadzać na zewnątrz płyn drenem), ale nie jest niemożliwe.
Jeśli jest tam dobry radiolog, to USG mogłoby być pomocne. Oprócz tego leki przeciwzapalne, może antybiotykoterapia.
Bastet pisze:Stomachari pisze:Może to reakcja na szwy rozpuszczalne, wyjątkowo silna. Rzadko się zdarza, aby wywoływały proces zapalny (taki z gorączką, sączący się, gdy w ekstremalnych sytuacjach trzeba wyprowadzać na zewnątrz płyn drenem), ale nie jest niemożliwe.
Jeśli jest tam dobry radiolog, to USG mogłoby być pomocne. Oprócz tego leki przeciwzapalne, może antybiotykoterapia.
Ale czy te szwy nie są też od zewnętrznej strony brzuszka? A tam się nic nie sączy. Tylko takie zgrubienie powstało... Dzisiaj Pani dr pobierze krew do badania i zrobi kroplówkę. Ale poproszę ją o usg jeśli to zasadne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości