Kicia ma domek w Szczecinie! Już jest w domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2005 7:01

A może jednak ktoś jedzie :?: Sadzę trawę żeby zdąrzyła wyrosnąć.Kuweta jużczeka w łazience,mąż instaluje półki gzie Kicia będzie mogła zaszyć się.Ciekawi mnie jak to się odbywa , czy odbieramy kicie w umówionym miejscu ,a może przychodzi posłaniec i wypijamy herbatkę.Lepszy plastikowy czy wiklinowy transporter. :lol:
asia02

Post » Wto cze 28, 2005 10:10

rany.. ale milo się czyta Asiu o tych waszych przygotowaniach i oczekiwaniu.. i tak sobie mysle jakby cudownie było gdyby na kazdego kota czekał taki domek z takimi dobrymi ludzmi.. :D :D :D
mam nadzieje ze transport szybciutko sie znajdzie!! Jak tylko kocia dojedzie do was to rób dużo zdjęć i pisz pisz pisz.. bo jestem przekonana ze czytając Twoje posty jeszcze nie raz sie uśmiechne baaaaaaaaardzo szeroko..!!

Pozdrawiam gorąco
dopingujacy zielony gość :D
zielony gość

Post » Wto cze 28, 2005 12:57

asia02 pisze:Lepszy plastikowy czy wiklinowy transporter. :lol:

Plastikowy :D
Latwiej sie czysci i dezynfekuje, poza tym niektore koty nie lubia tego chrzeszczenia wikliny :wink:
Pozdrowienia od Kici :P
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Wto cze 28, 2005 16:56

Och dziewczyny kochane :) my to nic w porównaniu z tymi którzy znajdują te kociaki i którym się CHCE pomóc.My to małe pikusie.Co prawda karmimy cały rok koty na działce(zwłaszcza tata bo jest na niej codziennie a mama gotuje im jak dla swjego domowego jamniora).Wstyd mi tylko Ze niby mamy państwowe schroniska a trzeba żebrać o grosz albo być wolontariuszem.bo na nic nie ma :x KOCHAM FORUM
asia02

Post » Wto cze 28, 2005 20:23

Danie dobrego, kochajacego, bezpiecznego domku jednemu kotu to nie jest nic :roll:
Dla tego kota to jest wszystko :D
Obrazek

lorraine

Post » Wto cze 28, 2005 20:25

lorraine pisze:Danie dobrego, kochajacego, bezpiecznego domku jednemu kotu to nie jest nic :roll:
Dla tego kota to jest wszystko :D

święte słowa !!
Gość

Post » Śro cze 29, 2005 8:43

Co słychac u kotków,czy można dac kocince mięso z ludzkiej zupy
Pozdrawiam :)
asia02

Post » Śro cze 29, 2005 8:44

oczywiście nie z człowieka :lol: :lol:
asia02

Post » Śro cze 29, 2005 14:27

asia02 pisze:Co słychac u kotków,czy można dac kocince mięso z ludzkiej zupy

Mysle, ze mozna, to bardzo dobre, miesko z warzywami ugotowane :D najlepiej by bylo zebys nie dawala soli i pieprzu do wywaru z miesa i warzyw, dopiero po wyjeciu mieska przyprawila zupe :D
Do mieska dodac troszke ugotowanej rozgniecionej marcheweczki ew. kartofelka ew. ryzu tez nie zaszkodzi, masz wtedy pelnowartosciowy, zdrowy i smaczny, domowy posilek dla Kici :D
Obrazek

lorraine

Post » Śro cze 29, 2005 15:27

lorraine pisze:
asia02 pisze:Co słychac u kotków,czy można dac kocince mięso z ludzkiej zupy

Mysle, ze mozna, to bardzo dobre, miesko z warzywami ugotowane :D najlepiej by bylo zebys nie dawala soli i pieprzu do wywaru z miesa i warzyw, dopiero po wyjeciu mieska przyprawila zupe :D
Do mieska dodac troszke ugotowanej rozgniecionej marcheweczki ew. kartofelka ew. ryzu tez nie zaszkodzi, masz wtedy pelnowartosciowy, zdrowy i smaczny, domowy posilek dla Kici :D

Moj TZ niedawno zablysnal w kuchni i ugotowal risotto z kurczaczkiem, bardzo lagodnie przyprawione, ze wzgledu na mlodsza coreczke :)
Wcinalismy my wszyscy - i wszystkie trzy koty, ktore objadly sie wprost nieprzyzwoicie...
Polecam tez gotowany filecik z mintaja albo morszczuka - tylko nie za czesto, moje dostaja dwa razy w tygodniu.
A Myszka.xww pisala kiedys w swoim watku o makaronie z miesem drobiowym i marchewka, ktore to papu ugotowala swoim futrzastym :)

Zreszta, jest tu gdzies watek o przepisach dla kotow ;)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro cze 29, 2005 20:58

Dzięki moje Kochane na pewno wyprobujemy przepisy.No i czekamy ,ciągle czekamy .Co u naszej KIci ,czy wyszła za drzwi do Potwrków,czy jadła czy była w toalecie no i wogóle co mówi.całusy
asa02

Post » Śro cze 29, 2005 20:59

Dzięki moje Kochane na pewno wyprobujemy przepisy.No i czekamy ,ciągle czekamy .Co u naszej KIci ,czy wyszła za drzwi do Potwrków,czy jadła czy była w toalecie no i wogóle co mówi.całusy
asa02

Post » Śro cze 29, 2005 21:33

Kicia mowi ze sie nudzi :cry: :cry:
Ma juz dosc tego jednego pokoju :cry:
Wyszlaby polobuzowac :D
Potworow sie boi, ale jej sie nie dziwie, tez bym sie bala :wink:
Ladnie je, moze wkrotce uda mi sie pozbawic ja zapadnietego brzuszka :D
Nikt nie jedzie w strone Szczecina :?: :placz:
Obrazek

lorraine

Post » Czw cze 30, 2005 8:18

No właśnie nikt nie jedzie,kurza twarz.Zapraszamy :D :D Mamy wolne łóżko, można nawet przenocować i jechać dalej,co Dziewczynki może któraś zrobi sobie wycieczkę :) Szczecin jest piękny latem :roll: Błagam :D
asia02

Post » Czw cze 30, 2005 8:45

Mąż mojej przyjaciółki pochodzi ze Szczecina. Właśnie z nią rozmawiałam, w przeciągu następnych dwóch tygodni na pewno nie będą jechali, ale jakby nagle wypadł Andrzejowi jakiś wyjazd to da znać.
Ja pod koniec lipca najprawdopodobniej będę jechała do Łeby albo Kołobrzegu, więc ewentualnie...
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

[poprzednia][następna]