Anna2016 pisze:Miaudziękuję Ciociu![]()
![]()
na tym zdjęciu czułam się dobrze
![]()
A teraz nie?
Lucasku, popatrzę, może coś dla Was wyszukam

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miaudziękuję Ciociu![]()
![]()
na tym zdjęciu czułam się dobrze
![]()
Ewa L. pisze:A nie wystarczy postawić przy oknie i stworzyć kocią autostradę ?
lucas 2014 pisze:Ewa L. pisze:A nie wystarczy postawić przy oknie i stworzyć kocią autostradę ?
U nas za oknem tylko nudy.![]()
Lucas i Julek ♥️
Ewa L. pisze:lucas 2014 pisze:Ewa L. pisze:A nie wystarczy postawić przy oknie i stworzyć kocią autostradę ?
U nas za oknem tylko nudy.![]()
Lucas i Julek ♥️
Ale chodzi nie o widoki tylko by parapet stał się częścią trasy na drapak np. krzesło, parapet, drapak.
U mnie drapak stoi przy oknie. Dziewczyny miały dzięki temu kocią autostradę bo : wskakiwały na fotel i miały dwie trasy - jedna na stolik i do szafy a druga ty na ławę , kanapę , drapak, parapet i przez okno na balkon.
Ewa L. pisze:Lucasku, Juleczku ale zawsze można coś wymyśleć.
lucas 2014 pisze:Ewa L. pisze:Lucasku, Juleczku ale zawsze można coś wymyśleć.
![]()
![]()
Dlatego i Duża teraz musi myślec. Bo jeśli Duży sponsoruje to musimy szybko wykorzystać, żeby się nie rozmyslil.![]()
Kotki i Duża
jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Ewa L. pisze:Lucasku, Juleczku ale zawsze można coś wymyśleć.
![]()
![]()
Dlatego i Duża teraz musi myślec. Bo jeśli Duży sponsoruje to musimy szybko wykorzystać, żeby się nie rozmyslil.![]()
Kotki i Duża
Właśnie! Trzeba szybko decydować
Anna2016 pisze:Miaudzieńdobry wszystim
Drapak rzecz ważna i na dodatek przyjemna - trzeba działać![]()
A ja ładnie zjadłam, qpa na 1,5 ale wczoraj było dużo stresu z wcieraniem lekarstwa w łapkę - to na pewno od stresu ta qpka![]()
![]()
![]()
Teraz śpię w rogalik a duża siedzi znów przy komputerze i pracuje![]()
![]()
![]()
Dbajcie o zdrowie Sabciu, Kitku, Calineczko, Kotki i Ciocie
Zunia z dużą
jolabuk5 pisze:Ciociu MonikaMroz, to witamy![]()
![]()
Ciociu MalgWroclaw, staramy się myśleć o miłych rzeczach, jak mizianki, albo jedzonko. Kotki ladnie zjadły, ja prawie nic mokrego nie chciałam, za to sporo suchego. Duża kupiła mi nowe drobne chrupki Kitten - Josera i Smilla. Smakują mi, to jem.Zawsze wolałam suche
![]()
Zuniu, bardzo się cieszę, że ładnie jesz i śpisz w rogalik![]()
Drapaka dla Lucaska jeszcze nie wyszukałam, bo Duża zamawiała spożywcze i nie mogłam się dopchać do komputera![]()
Miauuumiauuuuu wszystkim![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 408 gości