Moderator: Estraven
.
Tylko jak z realizacją? Bo dużo tego masz
Z Nutką w porządku? Nadal apetyt jest? A jak się mają Nocia i Milenka?

Tak żeby można było podawać rozkruszoną gorzką tabletkę, a na tyle aromatyczny żeby kota zjadła i prosiła o jeszcze??? Życie z alergicznym kotem jest przerąbaneSabaS pisze:A może ktoś by poratował jakimś sprawdzonym przepisem na domowy sosik dla kota?![]()
![]()
Tak żeby można było podawać rozkruszoną gorzką tabletkę, a na tyle aromatyczny żeby kota zjadła i prosiła o jeszcze??? Życie z alergicznym kotem jest przerąbane

już sobie wyobrazam jej zdziwienie, ale wyglada na to że na razie jest ok?
mam nadzieję, że przyjdzie moment i sama będzie się dopominac o rybkę z wkładką
Nutka wymiotowała dwa razy, ale wydaje mi się, ze męczą ją kłaki. Apetyt ma.Marzenia11 pisze:Muszę sobie to wszystko ułozyć w głowie. Co komu dawać i w czym.
Milenka - metizol i hepatiale i flora balance. - pasty miamora
Nutka - na ten moment powinna hepatiale, ale to zalezy od jej humoru, nie denerwuję się, bo już dostała kilka dawek ornipuralu.
Notka - gabapentyna, neurovit,olejek. - gerberek, na łapę, ew. pasta my star food
Wszystkie - tauryna, do wody do mięsa
No, wstępnie poukładane.

Atta pisze:Marzenia11 pisze:Muszę sobie to wszystko ułozyć w głowie. Co komu dawać i w czym.
Milenka - metizol i hepatiale i flora balance. - pasty miamora
Nutka - na ten moment powinna hepatiale, ale to zalezy od jej humoru, nie denerwuję się, bo już dostała kilka dawek ornipuralu.
Notka - gabapentyna, neurovit,olejek. - gerberek, na łapę, ew. pasta my star food
Wszystkie - tauryna, do wody do mięsa
No, wstępnie poukładane.
O łałkażde co innego.
wróciłam na forum, a jednak nie wszędzie dotarłam. Przepraszam za zagubienie wątkuChoć to moja pomyłka w stosunku do nicku i pisałam u kogoś innego głupoty

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości