Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blue pisze:Mam już parę kotów "na koncie" u których podanie tego antybiotyku doprowadziło do "cudownego" uleczenia - mimo wcześniejszych diagnoz FIPa czy nowotworu.
ewar pisze:Blue pisze:Mam już parę kotów "na koncie" u których podanie tego antybiotyku doprowadziło do "cudownego" uleczenia - mimo wcześniejszych diagnoz FIPa czy nowotworu.
Na szczęście mam dobrych wetów i od razu sprawdzili, czy to nie toksoplazmoza u mojej małej Balbinki. Potem jej brata też zbadali, oboje byli leczeni. Od tego czasu już wiem, że w przypadku problemów neurologicznych trzeba kota zbadać pod katem toksoplazmozy. Pytałam młodą wetkę, stażystkę o coś związanego z tym świństwem i uczciwie przyznała, że musi poczytać, zgłębić temat, bo mało na ten temat wie. Wet koleżanki prosił ją o informacje na temat moich kotów, bo również z toksoplazmozą nie miał do czynienia.
Talka pisze:Dziękuję za polecenia leków. Skonsultuje z panią dr.
To był dobry dzień ❤️❤️❤️
Filmik ❤️❤️❤️
https://youtu.be/A4q1ZNkBvxk
Talka pisze:Może poleciecie coś na wątrobę bo ona tyle tych leków ze niestety siada jej wątroba.. obecnie podaje hepatiale z vetexpert. Ale może coś lepszego ewentualnie tańszego?
MonikaMroz pisze:To Fiszka tak szaleje
Cudnie
maczkowa pisze:Czyli jeszcze przed Boryskiem tak trochę oklapła?
a jak z tym lekiem p-białaczkowym? zaczęliście podawać? I co z reklamacją wyszło?
Talka pisze:Lek dostaje już od tygodnia a ta zbita butekeczka już w drodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 86 gości