ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
I pewnie tak właśnie będzie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
eulalia pisze:ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
Narnia pisze:eulalia pisze:ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
nie daleko mnie mieszka facet który ma kota i tak 13 lat już sobie biega niewykastrowany kocurek....
Narnia pisze:eulalia pisze:ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
nie daleko mnie mieszka facet który ma kota i tak 13 lat już sobie biega niewykastrowany kocurek....
saskia pisze:http://upload.miau.pl/1/19726.jpg
tajdzi pisze:Narnia pisze:eulalia pisze:ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
To nie jest powód do przechwałek![]()
Narnia pisze: nie daleko mnie mieszka facet który ma kota i tak 13 lat już sobie biega niewykastrowany kocurek....
Dorota pisze:Narnia pisze: nie daleko mnie mieszka facet który ma kota i tak 13 lat już sobie biega niewykastrowany kocurek....
A ja zawsze mysle, ile kociego nieszczesia splodzi taki kocurek
Narnia pisze:tajdzi pisze:Narnia pisze:eulalia pisze:ivie pisze: Wolałabym aby moj kotek zył krocej, ale był szczesliwy
To nie jest powód do przechwałek![]()
to nie przechwałki tylko fakt
ps śliczny kociak (jak marzenie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot], muza_51 i 15 gości