Obecna, Ciociu Gosiagosia Ciociu MalgWroclaw, Tobie też życzę spokojnego weekendu Ciociu MaryLux Wszyscy zjedli, ja nie bardzo chciałam, ale Duża przyniosla nowe chrupki i mi smakowały A wczoraj zjadlam mięsko, po namowach, ale za to sporo Sabcia
Ciemno na dworze, pewnie zimno... Śpię cały dzień na pralce w łazience. Przespacerowałem się tylko po mieszkaniu, zobaczyłem co mam w misce i znowu idę na pralkę. Dobrze mi tu...
Dobrze, ze sie chlopaki nie poklocili o legowisko. Kazdy ladnie indywidualnie pozuje. Jak mialam kiedys tylko 2 kotki, siostry, zawsze sie o wszystko klocily, a potem konczylo sie ze jedna sikala na przedmiot klotni i potem nikt go juz nie chcial No jakkolwiek "niewinna" by ta mina Julisia nie byla, to jednak za nim widac dowody przestepstwa...
Ciociu mir.ka Ciociu MaryLux Ciociu pibon, my też dostaliśmy nowe legowisko, ale nikt się nie kłóci Jak u Lucaska i Julka
lucas 2014 pisze:Duża kupila nam kartonowe legowisko bo... podobno zdrapujemy tapety Juliś, niewinnie oskarzony kotek
lucas 2014 pisze:
Kot-tyna pisze:No przecież widać, niewinność wprost mu wylewa się z oczu. A legowisko, no cóż - może być, wcale nie przeszkadza drapaniu tapet.
Proszę tutaj o nie pozbawianie mnie aluzji, że będzie poprawa.
Lucas 2014 Winny Nr. 2
Dwa niewinne kotki Bo przecież drapanie tapet nie jest żadną winą, tylko kocią naturą Ślicznie wyglądacie w tym legowisku Lucasku Jaki Ty jesteś przystojny Sabcia