jolabuk5 pisze:U nas też zimno, ale w domu cieplutko![]()
Sabcia
a u nas w domu nie za ciepło, tylko 24 stopnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabcia
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:U nas też zimno, ale w domu cieplutko![]()
Sabcia
Sabcia
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:U nas też zimno, ale w domu cieplutko![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:U nas też zimno, ale w domu cieplutko![]()
Sabcia
24 stopnie to raczej ciepło, chociaż u nas jest 25-26.
Sabcia
Dyktatura pisze:Wczoraj Ł. nagrzał do 23, 5 st. Dziś od rana wietrzę i schładzam pomieszczenie. Moje śluzówki nienawidzą jak jest za ciepło. Od razu dopada mnie katar alergiczny a oczy łzawią i szczypią.
Kot-tyna pisze:A my nie wiemy, ile stopni ciepełka w domu, bo nie mamy termometru, aby tylko za oknem i też przekręcony. Dopiero przy myciu okien ustawi się prawilno.
Ale jest nam ciepło...
Wszystkim ciepłego, miłego wieczoru życzymy!
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:U nas też zimno, ale w domu cieplutko![]()
Sabcia
24 stopnie to raczej ciepło, chociaż u nas jest 25-26.
Sabcia
26 jest ok
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Wczoraj Ł. nagrzał do 23, 5 st. Dziś od rana wietrzę i schładzam pomieszczenie. Moje śluzówki nienawidzą jak jest za ciepło. Od razu dopada mnie katar alergiczny a oczy łzawią i szczypią.
Musiałabym siedzieć u ciebie w 2 swetrach
Kot-tyna pisze:Miau na dzień dobry! Dzisiaj jest zimno, jest uchylone okno w kuchni i nie mogę wyglądać. Jest gorący garnek, ale nieładnie pachnie. Podobno to jakaś kapusta, ble...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości