katarzyna1207 pisze:Proszę o potwierdzenie, czy doszły paczki z perfumami, wysłane paczka w ruchu?
moja jest odkażana w sortowni
Moderator: Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Proszę o potwierdzenie, czy doszły paczki z perfumami, wysłane paczka w ruchu?
tabo10 pisze:katarzyna1207 pisze:Proszę o potwierdzenie, czy doszły paczki z perfumami, wysłane paczka w ruchu?
do mnie jeszcze nic nie doszło,dostałam info o nadaniu Paczki w Ruchu dziś o 16.22,ale nie wiem czy od Ciebie,bo zamawiałam coś jeszcze PwR
katarzyna1207 pisze:tabo10 pisze:katarzyna1207 pisze:Proszę o potwierdzenie, czy doszły paczki z perfumami, wysłane paczka w ruchu?
do mnie jeszcze nic nie doszło,dostałam info o nadaniu Paczki w Ruchu dziś o 16.22,ale nie wiem czy od Ciebie,bo zamawiałam coś jeszcze PwR
to nie moja, moja była nadana wcześniej, razem z paczką do maczkwej, a jej już się "odkaża"
tabo10 pisze:katarzyna1207 pisze:tabo10 pisze:katarzyna1207 pisze:Proszę o potwierdzenie, czy doszły paczki z perfumami, wysłane paczka w ruchu?
to nie moja, moja była nadana wcześniej, razem z paczką do maczkwej, a jej już się "odkaża"
to podaj proszę nr nadania,bo u mnie kompletna cisza na mailu i w sms
katarzyna1207 pisze:tabo10 pisze:katarzyna1207 pisze:tabo10 pisze:katarzyna1207 pisze:Proszę o potwierdzenie, czy doszły paczki z perfumami, wysłane paczka w ruchu?
to podaj proszę nr nadania,bo u mnie kompletna cisza na mailu i w sms
Któryś z tych dwóch (jeden jest Twój, drugi maczkowej: 9431852 albo 1047852
maczkowa pisze:[
no, moja paczka miała nr 2100225973849. dzisiaj odebrałam. Tzn- tak mi się wydaje, że od Kasi, bo nic innego nie zamawiałam tą drogą, a wielkość paczki sie zgadza. Otwierać będę potem.
Koki-99 pisze:A do mnie nierejestrowany priorytet poszedł? Bo dziś znów nic
katarzyna1207 pisze:Koki-99 pisze:A do mnie nierejestrowany priorytet poszedł? Bo dziś znów nic
TAK POSZEDŁ, pisałam już wczoraj. Jak mi podasz na pw nr telefonu, to wyślę Ci mms ze zdjęciem zrobionym na poczcie
Koki-99 pisze:No dobra, to czekam. Jutro poczta dłużej pracuje, może dojdzie. Teraz się zaczyna przedświąteczny kocioł. Zazwyczaj priorytety przychodziły do mnie w ciągu dwóch dni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 7 gości