Emi,Pusia,Hugo z Migotka odeszła *

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2020 10:09 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Operacja to jedno, ona nigdy też przecież nie była lakomczuchem. Poza tym, to jakaś taka pora roku, że koty dużo śpią, apetyt też mają mniejszy. Tak jest z moimi, naprawdę. Potrzymam kciuki :ok: :ok: :ok: , tyle mogę.
Cudna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lis 26, 2020 10:17 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

ewar pisze:Operacja to jedno, ona nigdy też przecież nie była lakomczuchem. Poza tym, to jakaś taka pora roku, że koty dużo śpią, apetyt też mają mniejszy. Tak jest z moimi, naprawdę. Potrzymam kciuki :ok: :ok: :ok: , tyle mogę.
Cudna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję
Wiem że jestem panikara ale to silniejsze ode mnie.
Może kupić jej dziecięce Gerberki ?

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lis 26, 2020 10:51 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Możesz spróbować z Gerberków czysty kurczak lub indyk. Marzenia11 tak próbowała teraz z Nutką po zabiegu i koteczka zaskoczyła z jedzonkiem. I podgrzewała jej ulubione saszetki. Też w jakimś stopniu pomogło. A próbowałaś jej zdjąć na chwilę ubranko? Może wtedy by się troszkę ożywiła?
Nieustająco trzymamy kciuki za Migotkę :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw lis 26, 2020 11:05 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

SabaS pisze:Możesz spróbować z Gerberków czysty kurczak lub indyk. Marzenia11 tak próbowała teraz z Nutką po zabiegu i koteczka zaskoczyła z jedzonkiem. I podgrzewała jej ulubione saszetki. Też w jakimś stopniu pomogło. A próbowałaś jej zdjąć na chwilę ubranko? Może wtedy by się troszkę ożywiła?
Nieustająco trzymamy kciuki za Migotkę :ok:

Dziękuję, kupię i zobaczymy może faktycznie jej zasmakuje.

Gosiagosia

Post » Czw lis 26, 2020 11:17 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Gosiagosia pisze:Tak bidulka sobie leży.
Obrazek

biedactwo :(
może faktycznie mogłaby trochę posiedzieć bez kaftanika
z gerberkami dobry pomysł, ja maluszkom kupuję w Rossmanie, chetnie jedzą , to i taka większa też zje
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 26, 2020 11:20 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

mir.ka pisze:
Obrazek

z gerberkami dobry pomysł, ja maluszkom kupuję w Rossmanie, chetnie jedzą , to i taka większa też zje

Boję się że później nie da sobie założyć. Jeszcze tydzień i będzie zdjęty.

Gosiagosia

Post » Czw lis 26, 2020 11:24 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Obrazek

chyba jakoś bys sobie jakos poradziła z ponownym załozeniem załozeniem
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 26, 2020 11:57 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Obrazek

chyba jakoś bys sobie jakos poradziła z ponownym załozeniem załozeniem

Przy innym kocie to bez problemu a Migus to nawet uczesać się nie da. Ale wieczorkiem jej zdejmę niech pobiega.

Gosiagosia

Post » Czw lis 26, 2020 12:31 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Strasznie biedna w tym kaftaniku...
Próbuj z różnym jedzonkiem, może coś zasmakuje
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lis 26, 2020 12:42 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Gosia, wcale nie panikujesz. Wszyscy zawsze martwimy się, kiedy kot nie je, jest osowiały. Kiedyś kupowałam Gerberki i koty jadły. Ostatnio był tylko indyk i zmarnował mi się, żaden kot tego nie tknął. Nie kupuj dużo, bo możesz mieć to samo, zawsze można dokupić, gdyby smakowało. Zamówiłam na próbę kilka saszetek nowej karmy Tigeria. Napiszę, czy moim kotom będzie smakować.

ewar

Post » Czw lis 26, 2020 12:55 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

ewar pisze:Gosia, wcale nie panikujesz. Wszyscy zawsze martwimy się, kiedy kot nie je, jest osowiały. Kiedyś kupowałam Gerberki i koty jadły. Ostatnio był tylko indyk i zmarnował mi się, żaden kot tego nie tknął. Nie kupuj dużo, bo możesz mieć to samo, zawsze można dokupić, gdyby smakowało. Zamówiłam na próbę kilka saszetek nowej karmy Tigeria. Napiszę, czy moim kotom będzie smakować.

Ok ja na zooplusie widziałam karmę dla rekonwalescentów Concerto for life. Poczekam na twoją opinię Tigerii. Puszeczek jeszcze mam.

Gosiagosia

Post » Czw lis 26, 2020 13:12 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Może jutro będzie, od razu wypróbuję. Takie coś też kupowałam, drogie, trzeba zużyć szybko po otwarciu, ale chyba smaczne i bardzo odżywcze
https://www.czterylapki.pl/dla-psa/zdro ... 1694940632
edit: mam informację, że kurier będzie jutro.

ewar

Post » Czw lis 26, 2020 22:30 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Jak się czuje Migotka? Skusiła się na Gerberka? I co z kaftanikiem? Próbowałaś jej zdjąć choć a chwilę? Martwimy się, że tu tak cicho :( Kciuki za Migotkę są :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt lis 27, 2020 0:28 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

Kciuki cały czas zaciśnięte :ok: :ok: :ok: dobrze wiem, jaki to stres i nerwy jak kot nie je po operacji.. ale weź pod uwagę depresję kaftanikową. Moze to ma wpływ na Migotkę?
Oby z każdym dniem było tylko lepiej.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 27, 2020 1:13 Re: Emi,Migotka,Pusia,Hugo zaczęły się kłopoty ZDROWIEJEMY

I co z Migunią, zaczęła jeść? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

[poprzednia][następna]