iza71koty pisze:Zapraszamy serdecznie na bazarek, przed nami kilka ciężkich dni, więc może Ktoś znajdzie coś dla siebie![]()
viewtopic.php?f=20&t=206108
ja poczekam z zakupami do świątecznego bazarku, ale we wtorek zrobię przelew dla kociczek
Moderator: Estraven
iza71koty pisze:Zapraszamy serdecznie na bazarek, przed nami kilka ciężkich dni, więc może Ktoś znajdzie coś dla siebie![]()

alicat
Dotarło wczoraj 50 zł dla Twoich dziewczyn.mir.ka pisze:iza71koty pisze:Zapraszamy serdecznie na bazarek, przed nami kilka ciężkich dni, więc może Ktoś znajdzie coś dla siebie![]()
ja poczekam z zakupami do świątecznego bazarku, ale we wtorek zrobię przelew dla kociczek
Bardzo miłe zaskoczenie.Wpłynęło 100 zł
którzy przy nas trwają i wspierają nadal w tych trudnych czasach.
juz zajrzało
Dziękujemy
Pięknie dziękujemy

JózefK. pisze:Przelewam 40 zł
od alicat
ale jeśli chcesz numer konta na wszelki wypadek
No teraz zbiórki nie ma ale jakby co to służę.inezka70 pisze:To ja resztę dołożę i jeszcze na jedzonko coś dorzucę, tylko nr konta na PW poproszę
Obecnie mamy wielki problem z suchą karmą i niestety miałam bardzo pilny zaległy rachunek do zapłacenia- niestety u nas to częste- wiec każda pomoc która nam pomoże znowu przetrwać do wypłaty bardzo mile widziana.Zima to trudny czas- dochodzą nam dodatkowe koszty jak chociażby opał.Palimy w piecach kaflowych- 3 sztuki.Jeśli potrzebujesz numeru konta prosze o wiadomość.iza71koty pisze:Zima to trudny czas- dochodzą nam dodatkowe koszty jak chociażby opał.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 158 gości