Anna2016 pisze:Miaudziękuję
![]()
No. Jestem niestety szczuplaczkiem![]()
Zazulka
albo i chudziaczkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miaudziękuję
![]()
No. Jestem niestety szczuplaczkiem![]()
Zazulka
Anna2016 pisze:Dziękuję pibon, poczytam w wolnej chwili![]()
Sabulko za Ciebie mocno![]()
![]()
![]()
A teraz wiadomość dnia - moja koleżanka miała zawieźć biała kicie do domku który się odezwał z ogłoszenia ale jak po nią pojechała do tozu to.....zabrala ja do siebie![]()
![]()
jak ja się ciesze
wiem że kicia jest teraz w dobrym domu i że będzie kochana. Proszę o kciuki żeby mała się zadomowila
![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:Dziękuję pibon, poczytam w wolnej chwili![]()
Sabulko za Ciebie mocno![]()
![]()
![]()
A teraz wiadomość dnia - moja koleżanka miała zawieźć biała kicie do domku który się odezwał z ogłoszenia ale jak po nią pojechała do tozu to.....zabrala ja do siebie![]()
![]()
jak ja się ciesze
wiem że kicia jest teraz w dobrym domu i że będzie kochana. Proszę o kciuki żeby mała się zadomowila
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Oj, Ciociu, czuję, że gorzej się czujesz...
Zuniu, co u Ciebie?![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:[i][...]MiauPS. A orientujesz się już w naszych stosunkach rodzinnych? [...]
ewa_mrau pisze:jolabuk5 pisze:[...]MiauPS. A orientujesz się już w naszych stosunkach rodzinnych? [...]
kurde
lekuchno skomplikowane to jest...
---
jolabuk5 pisze:Hi, hi, hi... Ciociu Kot-tyna, ciocią jest każda Duża, do której się piszeJak piszę do Dużej Zuni, to miauczę Ciociu. Do Ciebie też tak miauczę
![]()
Sabcia wyjaśniająca
MiauPS. A orientujesz się już w naszych stosunkach rodzinnych? Lusia i Drops niedawno wzięli ślub, ale od dawna są parą i adoptują wszystkie kociaki od Cioci Bastet. A ostatnio adoptowali też mnie, Zunię, Chikitę, Polę, przez co my jesteśmy teraz siostrami.
Na forum jest jeszcze tylko jedno małżeństwo - Księżniczka Ofelia i Lilo. Za to jest mnóstwo par, jak Mała Czarna Carmen i Fuks (mają adoptowaną córeczkę Negrę, która mieszka z Fuksem, a Carmen adoptowała jeszcze synka Odisia), Nala i Sylwuś, Pralcia i Kitek, Zunia i Julek, a także ja i LucasMoże jeszcze ktoś, nie pamiętam
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 392 gości