Stefcia Burczymucha

Nowy kocurek, pochłania jedzenie jak odkurzacz, niestety charczy pomimo podawania antybiotyku, powinien trafić do weta

Niunia Niusia, bardzo pochorowała się po sterylce, po wyleczeniu niestety musiała wrócić na dwór, codziennie czeka na jedzonko

Nowy kocurek, dzikusek, ale tak bardzo głodny, że jak pojawia się micha z jedzeniem, zapomina o strachu

Dochód z bazarku w całości przeznaczony będzie na zakup karmy.
Koszty wysyłki ponosi Kupujący.
1. woda toaletowa Versace Versence 50 ml, oryginalna, nowa (w folii), prezent urodzinowy - od kogoś, kto mi nie uwierzył, że ja naprawdę chcę worek karmy dla kotów zamiast tych perfum. Na allegro ich cena zaczyna się od 153 zł.

cena KT 100 zł.
licytuje

2.oryginalne perfumy Estee Lauder Pleasure, użyte ze 2-3 razy, ostatnie zdjęcie jest zrobione pod złym kątem i przekłamuje ilość w buteleczce, zostało co najmniej 4/5. Zapach jest niesamowicie trwały, nawet po kilku tygodniach utrzymuje się na ubraniu. "Oszczędzałam" je na specjalnie okazje, bo cena zakupu była zawrotna, w tej chwili już chyba niedostępne na rynku. Przepięknie zapakowane, trochę sfatygowane jest tylko zewnętrzne pudełko - stały w łazience i jakaś futrzasta gadzina się nimi zajęła, próbując wykąpać

cena KT 100 zł.
licytuje

3. avon woda perfumowana 50 ml

cena KT 20 zł.
licytuje

4.piękna i bardzo efektowna, ręcznie wykonana bransoletka w kolorze czarno złotym. Rozciąga się.

cena KT 50 zł.
licytuje

5. bransoletka z ozdobnym zapięciem

cena KT 13 zł.
licytuje

6. bransoletka z koralików

cena KT 15 zł.
licytuje

7. srebrna bransoletka plecionka

cena KT 20 zł.
licytuje

8. długi srebrny łańcuszek z zawieszką (w serduszku brak jednego oczka)

cena KT 12 zł.
licytuje

9. delikatny srebrny łańcuszek

cena KT 10 zł.
licytuje

10.śliczne kolczyki z oczkiem

cena KT 6 zł.
licytuje

11. efektowne kolczyki

cena KT 6 zł.
licytuje

12. śliczne i bardzo delikatne kolczyki

cena KT 8 zł.
licytuje

13. "czadowy" zegarek Avon

cena KT 25 zł.
licytuje

14. woda toaletowa Versace v/s 50 ml, nowa, jeszcze w folii i z ceną 201 zł. W internecie znalazłam info, że to UNIKAT. V/S Versus marki Versace to kwiatowo - owocowe perfumy dla kobiet. V/S Versus został wydany w 1998 roku. Twórcą kompozycji zapachowej jest Jean-Pierre Bethouart. Nutami głowy są Lima, Pomarańcza i Mandarynka; nutami serca są Cynamon, Goździk (roślina), Jaśmin i Konwalia; nutami bazy są Cedr i Piżmo. ktoś za ten unikat 150 zł. w opcji KT?
https://fimgs.net/mdimg/perfume/403x538.1758.jpg
Kupiła madie

15. woda toaletowa Nina Ricci 100 ml, jak dla mnie ma cudowny zapach i trwały. Kartonik ma delikatny zaciek (prawie niewidoczny) - też został "wykąpany" w umywalce

cena KT 95 zł.
licytuje