Ewciu, mówię ci, zacznij obserwować ptaszki. Ja dzisiaj spełzłam z wyra o bladym świcie na "polowanie". Hobby mobilizuje

A jak zdrowotnie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze::201428
Ewciu, mówię ci, zacznij obserwować ptaszki. Ja dzisiaj spełzłam z wyra o bladym świcie na "polowanie". Hobby mobilizuje![]()
A jak zdrowotnie?
MB&Ofelia pisze::201428
Ewciu, mówię ci, zacznij obserwować ptaszki. Ja dzisiaj spełzłam z wyra o bladym świcie na "polowanie". Hobby mobilizuje![]()
A jak zdrowotnie?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201428
A jak zdrowotnie?
A inne hobby?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201428
A jak zdrowotnie?
A inne hobby?
Nie wiem. Na niczym nie mogę się skupić. Przeczytałam trzy książki mojego ulubionego autora i na czwartej się zacięłam.
Czuję się jak ten jeden z miśków z tego mema z internetu - jeden zapadł już w sen zimowy a drugi oczy jak spodki i mówi ,, po cholerę piłem kawę w październiku ''.
Ewa L. pisze:Wstałyśmy rano a tu szaro, buro i ponuro za oknem. Nic nam się nie chce . Wszystko jest takie bleeee......
Nawet myszka od komputera mi zastrajkowała i odmówiła posłuszeństwa.
Dyktatura pisze:Taaa, Marlenie wino zemdlało.![]()
![]()
mir.ka pisze:Dyktatura pisze:Taaa, Marlenie wino zemdlało.![]()
![]()
za dużo było?![]()
mir.ka pisze:Dyktatura pisze:Taaa, Marlenie wino zemdlało.![]()
![]()
za dużo było?![]()
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:Dyktatura pisze:Taaa, Marlenie wino zemdlało.![]()
![]()
za dużo było?![]()
Taaa, dużoMała lampeczka i to niepełna. Tylko ja gapa jestem i trąciłam ręką. Na szczęście dużo już w kieliszku nie było no i od razu zadziałałam. Może skończy się tylko na wymianie klawiatury (oby)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Gosiagosia, Silverblue i 32 gości