Jaka klatka - kojec ?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2020 17:36 Re: Jaka klatka - kojec ?

Niestety, raczej we wszystkich jest ciężka, żeby koty jej nie podniosły. Dlatego ja miałam stres przy używaniu klatki z gilotynką. Ale na pocieszenie - nie słyszałam, żeby jakiś kot został przez tę klapę poszkodowany. :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lis 13, 2020 17:40 Re: Jaka klatka - kojec ?

jolabuk5 pisze:Niestety, raczej we wszystkich jest ciężka, żeby koty jej nie podniosły. Dlatego ja miałam stres przy używaniu klatki z gilotynką. Ale na pocieszenie - nie słyszałam, żeby jakiś kot został przez tę klapę poszkodowany. :ok:

Jest długa to fakt, ale zastanawiam się czy jej nie sprzedać i kupić jednak tą drugą :oops: ja mam zbyt bujną wyobraźnię i od razu widzę poszkodowanego kota :oops:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt lis 13, 2020 18:38 Re: Jaka klatka - kojec ?

Używałam wielu łapek. Każdą trzeba zabezpieczyć gdy kot w środku. Żadna nie jest super pewna bo trafi się jakiś delikwent bardziej walczący o wolność niż inne. Dlatego NIE zostawiam nigdy łapek samych sobie i zaglądam co jakiś czas. Nie tylko dlatego by mi nie zapierdzielili. Ale i dlatego by zaraz ją uziemić, przykryć. Nigdy mi gilotynka ogona nie przycięła. Nie opada ona tak jak na filmach. Koniec jest tępy i nie leci z nie wiedzieć jak wielkiej wysokości by uciąć ogon. Bez przesady. Zawsze może przykleić taśmę, jakąś płaściutką listwę styropianu żeby uderzenie amortyzować.
Spokojnie, podjęłaś decyzję i jej się trzymaj. Nigdy nie będziesz pewna nawet jak ją zmienisz.Sprzedać zawsze się wyrobisz.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt lis 13, 2020 19:48 Re: Jaka klatka - kojec ?

ASK@ pisze:Używałam wielu łapek. Każdą trzeba zabezpieczyć gdy kot w środku. Żadna nie jest super pewna bo trafi się jakiś delikwent bardziej walczący o wolność niż inne. Dlatego NIE zostawiam nigdy łapek samych sobie i zaglądam co jakiś czas. Nie tylko dlatego by mi nie zapierdzielili. Ale i dlatego by zaraz ją uziemić, przykryć. Nigdy mi gilotynka ogona nie przycięła. Nie opada ona tak jak na filmach. Koniec jest tępy i nie leci z nie wiedzieć jak wielkiej wysokości by uciąć ogon. Bez przesady. Zawsze może przykleić taśmę, jakąś płaściutką listwę styropianu żeby uderzenie amortyzować.
Spokojnie, podjęłaś decyzję i jej się trzymaj. Nigdy nie będziesz pewna nawet jak ją zmienisz.Sprzedać zawsze się wyrobisz.

Dziękuję :1luvu: też myślałam żeby zabezpieczyć ten dół aby go trochę zamortyzować :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia]