Kicia ma domek w Szczecinie! Już jest w domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw cze 23, 2005 8:35 Moja Micia

Dzieńdoberek, jak minęła noc naszej bohaterce,czy dobrze spała, czy zrobiła kupkę.Chyba kupię kuwetę odkrytą,bo jeszcze się kot zszokuje,że ma zakrytą.Kiedy ją przytulimy.asia02

Piotr Młodyszewski

Od: Śro cze 22, 2005 11:37

Post » Czw cze 23, 2005 11:18

Kicia dobrze. Kuwetka uzupelniona o nowe skarby :D Ma troche dosc kolnierza, ale do jutra wytrzyma :wink: Ladnie wszystko zjadla, polobuzowala by troszke, ale jej kaptur wadzi :( Kuweta zakryta jest wygodniejsza, bo sie mniej zwir nosi a jak odkryjecie, ze Kicia nie chce jej uzywac, to wystarczy klapke wyjac, Kicia bedzie wchodzic bez problemu a zwir bedzie tylko z jednej strony a nie wszedzie dookola :lol:
Nie wiem jeszcze kiedy do Was pojedzie :cry:
Zalezy chyba od mozliwosci zorganizowania transportu :roll:
Kicia do jutra ma kolnierz, potem jeszcze z tydzien musi odpoczac, zeby ja mozna bylo zaszczepic, potem troche odpoczynku i dopiero bedzie gotowa do drogi.
Chyba ze sie uda cos wczesniej znalezc, wtedy Wy sie bedziecie musieli zobowiazac ze ja zaszczepicie jak juz sie zaaklimatyzuje :P
Bedziemy w kontakcie w kazdym razie :mrgreen:
Pozdrawiam.
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Pt cze 24, 2005 7:51

Asiu, jak tam przygotowania na przyjęcie Kici? :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt cze 24, 2005 12:47

Kicia sie dopytuje co w jej domku slychac :cry: a ja nie moje jej nic odpowiedziec :crying:
Obrazek

lorraine

Post » Pt cze 24, 2005 14:08

Kicia bedzie miala nowy dom :?: :!: Cudnie :!: :!: :D :D :D
Gość

Post » Pt cze 24, 2005 17:25

Witajcie :D wszyscy oszaleli,stworzono specjalną listę a raczej dwie.Na jednej rzeczy do kupienia na drugiej dopisujemy co trzeba zrobić w domu ,co schować co ma zmienić miejsce.Na okna jestem wyczulona z okazji dziecka,nigdy nie są otwierane na oścież,na balkon wychodzi cała rodzina nie ma tak że ja jestem gdieś tam a dziecko samo buszuje .Są już miseczki + jedna puszka jedzenia żeby nie było im smutno,mąż i ja kupiliśmy po paczce trawy więc zapas jest.Igunia zgadza się na wszystko można przesuwać, zamieniać oddaje nawet budę po pluszakach.Bo muszę wspomnieć ,że moje dziecko od maleńkości była kotem tak kazała na siebie mówić jednak odkąd zakochała się w
Tarzanie jest Jane.A na mnie gdieś od 3 lat mówi KOT -nie ma mamo tylko kocie.Także kocie sprawy krążą cały czas koło nas.Ale pluszowych psów ma ze 100 poważnie.A jak nasza KICIAMICIA ,czekamy.Oczywiście szczepionki to sprawa bez- dyskusyjna-możemy sami szczepić w Szczecinie.czy ktoś napisał więcej.całujemy
asia02

Post » Sob cze 25, 2005 15:34

No tak wszyscy na wakacjach. Cisza w eterze.A nas ciekawość zżera jak nasz koteczek. :) :D :)
asia02

Post » Sob cze 25, 2005 21:24

Kicia wspaniale :D
Dzis byla troche zmeczona upalem, ale wlasnie sie obudzila i chodzi i szuka co by tu zlobuzowac :twisted:
Na razie wymyslila zeby zagryzc Szafe 8O i pokazac Koldrze kto tu rzadzi :lol:
Jest bardzo zadowolona Kicia bo juz ma zdjety paskudny kolnierz :D
A jaki wstretny ogon sie do niej wlasnie przyczepil :strach: jak nic trzeba pokazac temu ogonowi gdzie jest jego miejsce :twisted:
Obrazek

lorraine

Post » Sob cze 25, 2005 21:30

Ale sie stawia ta Koldra 8O Rany koguta :strach: To sie trzeba za nia na powaznie wziac :evil: Co se bedzie pozwalac :!:
Obrazek

lorraine

Post » Pon cze 27, 2005 19:36

Co słychać u kici i u Was
asia02

Post » Pon cze 27, 2005 20:12

lorraine, co tam słychać?

Asiu, szukamy transportu, zgłosiłam Kicię do wątku transportowego, jutro poszukam jeszcze innych forów, na które można wrzucić.
Mam nadzieję, że transport się w miarę szybko znajdzie.
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pon cze 27, 2005 20:17

Kicia sie nudzi :wink:
Ma juz wyraznie dosyc siedzenia w jednym pokoju i wyszlaby pozwiedzac, ale jak tylko drzwi zostana otwarte, czaja sie za nimi potwory, w zwiazku z tym wycieczka jest niemozliwa :cry:
Kicia zrobila sie bardzo kontaktowa, pieknie ze mna rozmawia i opowiada, co sie wydarzylo, co jej sie snilo, co zjadla itd :lol:
Nadal jest troszke niesmiala w stosunku do obcych i stara sie ukryc, ale jak byla moja mama i spala w pokoju Kici to Kicia co prawda nie wychodzila do niej zza lozka, ale jak mama ja glaskala to mruczala i nadstawiala glowke :D
Pieknie mruczy ta Kicia :1luvu:
Moje tak glosno nie umieja :crying:
Obrazek

lorraine

Post » Pon cze 27, 2005 22:03

Dzięki za wiadoomości.Już patrzyłam że nikt nie jeżdzi do Szczecina,taaka dziura :? Ale też martwię się czy nie będzie jej gorąco w podróży jak jązniesie.A może nie martwić się na zapas może będzie 0 c.Całujemy Was mocno :D
asia02

Post » Pon cze 27, 2005 22:06

ach lorrine czy te kotki to są wszystkie Twoje :)
asia02

Post » Pon cze 27, 2005 22:32

Wszystkie moje, w sumie 4 :lol:
Szylkretowa Dalia (rudo-bura0, bura Didi, bura z bialym Dziczek i rudy Darcy :D
Doriana juz z nami nie ma :(
Obrazek

lorraine

[poprzednia][następna]