Śpią. Spokój. Ja do pracy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Od niedawna płacę 10 zł.
A ile płacisz/płacicie za płyn ringera? Bo ja ostatnio za 2 szt [dla mojego ciężko chorego kota] zapłaciłam 50 zł
czitka pisze:a Mami wietrzy mieszkanie przy drzwiach do piwnicy, bo trzeba uciekać, tutaj biją i głodzą.
Ostatecznie porwała zabawkę i pognała z nią po schodach w dół, mogę zamknąć drzwi, ufff!
Byłam przed chwilą w Castoramie po czarną, grubą folię, czas na zimową wersję Hiltona.
Wojtek, ja Ci jednak Pasia spakuję, jesteś gotowy!
MB&Ofelia pisze:kURczę, Mamuśka wyhodowała grubsze futro niż moje Czarnidełko! (które właśnie kokosi się koło klawiatury)
A te puce Mamy to chyba wypchane...
czitka pisze:MB&Ofelia pisze:kURczę, Mamuśka wyhodowała grubsze futro niż moje Czarnidełko! (które właśnie kokosi się koło klawiatury)
Otóż nie tylko puce, że też nikt nie zauważył, że jest cała wypchana a futro sztuczne, ogonek doczepiony co wiadomo od dawna, bo Chińczykowi się w pewnym momencie skończył zapas materiału wyjściowego. Dnia następnego ktoś doniósł w fabryce, ale chyba od innego futrzaka, bo trochę nie pasuje. W środku ma zamontowaną pozytywkę, jak się nakręci to przez 30 sekund mówi bolioliboli. No przecież widać, że sztuczna.
czitka pisze:MB&Ofelia pisze:kURczę, Mamuśka wyhodowała grubsze futro niż moje Czarnidełko! (które właśnie kokosi się koło klawiatury)
Otóż nie tylko puce, że też nikt nie zauważył, że jest cała wypchana a futro sztuczne, ogonek doczepiony co wiadomo od dawna, bo Chińczykowi się w pewnym momencie skończył zapas materiału wyjściowego. Dnia następnego ktoś doniósł w fabryce, ale chyba od innego futrzaka, bo trochę nie pasuje. W środku ma zamontowaną pozytywkę, jak się nakręci to przez 30 sekund mówi bolioliboli. No przecież widać, że sztuczna.
Widzę, że jesteście spakowani, tak, przybywać można, podtuczymy. Tylko poproszę może wcześniej o jakiś słownik tłumaczący dziwną mowę, którą się porozumiewacie, bo ja nie ogarniam, mnie to bolioliboli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], joanjoan i 78 gości