MaryLux pisze:Chikita pisze:Czemu tak długo ?
Chiko
Tak długo się leczy stany zapalne typu ibd
To teraz wiem, co Ci jest Mamo-Lusiu. Na pewno Ci pomogą i będziesz zdrowa!!!

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Chikita pisze:Czemu tak długo ?
Chiko
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Czemu tak długo ?
Chiko
To teraz wiem, co Ci jest Mamo-Lusiu. Na pewno Ci pomogą i będziesz zdrowa!!!![]()
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witaj mamo Lusiu i Tato Dropsie.
Wszystkiego najlepszego z okazji kocioślubin.
Przepraszam , że nie byłam ale duża jakaś dziwna się zrobiła - kaszlata, smarkata i epek ją bolał cały czas i musiałam ją pilnować co by grzecznie spała i nie łazikowała.
Pola pielęgniarka
Poleńko, czy Twoja Duża nie miała koronki?![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:a jaka rypcia jest mniamuśna?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witaj mamo Lusiu i Tato Dropsie.
Przepraszam , że nie byłam ale duża jakaś dziwna się zrobiła - kaszlata, smarkata i epek ją bolał cały czas i musiałam ją pilnować co by grzecznie spała i nie łazikowała.
Pola pielęgniarka
![]()
![]()
[color=#BF00BF]Nie mamo Lusiu to nie koronka tylko głupota bo duże gupie som. Dużej zachciało się okna myć bo powiedziała , że na zewnątrz deszczyk zachlapał a wewnątrz to ja poplułam i posmarkałam szyby no i umyła jak słonko nie świeciło. Zapomniała , że nie ma futerka jak my kotki i na któtki rękawek paradowała po balkonie bo jej gorąco było przy machaniu szybek i się do igrała .
Pola [/color]
jolabuk5 pisze:I tego się trzymajmy!![]()
![]()
![]()
Sabcia
mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witaj mamo Lusiu i Tato Dropsie.
Pola pielęgniarka
![]()
![]()
[color=#BF00BF]Nie mamo Lusiu to nie koronka tylko głupota bo duże gupie som. Dużej zachciało się okna myć bo powiedziała , że na zewnątrz deszczyk zachlapał a wewnątrz to ja poplułam i posmarkałam szyby no i umyła jak słonko nie świeciło. Zapomniała , że nie ma futerka jak my kotki i na któtki rękawek paradowała po balkonie bo jej gorąco było przy machaniu szybek i się do igrała .
Pola [/color]
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:a jaka rypcia jest mniamuśna?
Lusia. Mniamuśny jest łosoś albo dorszcz. Ale czupak nie jezd mniamuśny.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witaj mamo Lusiu i Tato Dropsie.
Pola pielęgniarka
![]()
![]()
Pola [/color]
Pola. Miauknij od mię twojej Dużej że jak nie będzie dbała o się to przylecę kotolotę i ją ugryznę w dupinkę! No jak możmna chorować jak czeba się zajmnować swoim kotkię!
Książniczka Ofelja oburzona
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:a jaka rypcia jest mniamuśna?
Lusia. Mniamuśny jest łosoś albo dorszcz. Ale czupak nie jezd mniamuśny.
Książniczka Ofelja
A tuniczek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości